Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz rob210 #62679 üzenetére
Szerencsére a kicsi nem pálya . Most éppen. Aztán ez változhat...
Hozzátartozik a történethez, hogy egy időben Volvo szalonban dolgozott mint értékesítő és német beszerző. Csak kicsit elszokott a nagy autókkól. Mutattam neki a Passat Variantot, rávágta, hogy nagy, majd rábökött a mögötte álló Volvo V40 kombira, hogy az tetszik neki.
A babakocsi befér szinte mindenhova, de nem mindegy, hogy hogyan. Nem az a lényeg, hogy én be tudjam sakkozni, hanem neki se legyen fél nap a bepakolás és közben ne verje le a lököst, ne csapja ki az ablakokat.(#62680) Ace owner - tudom, figyelek rá
(#62681) Mágus2 - rózsaszín, esetleg fehér, rajta szép virág és nonfi mintával, belül szépen mintázott kárpit, valami nőiesebb alapszínnel...ha ez megvan, akkor bármi jó lehet
Felmerült, hogy maradjon a C2 és vizsgáztassuk át személynek. Igaz teljesen felesleges, mert ha bekerül a hátsó sor, akkor nincs csomagtartó Így azt elvetettük.
(#62687) tomcsi23 - az! A SUV-on felesleges gondolkodni. Habár egy Dusterra rá engedné magát beszélni...de amennyibe egy új dízel kerül, annyiért már autót is lehet venni. Az olcsó használt pedig általában fapad benzin.
Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple notebookok
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik