Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Szia!
A lapunkon van a GYIK-ben, de bemásolom neked: :)
''1. Kicsomagolod a Common tartalmát először ide: ...F1 Challenge 99-02/SeasonData/Circuits/Common (Ez ahhoz kell, hogy F1 alatt működjenek az oválpályák).
2. Kicsomagolod a pályát ide: ...EA SportsF1 Challenge 99-02SeasonDataCircuits
3. Kicsomagolod a Common tartalmát másodszor ide: ...F1 Challenge 99-02/ETC03SeasonData/Circuits/Common (Ez ahhoz kell, hogy ETCC alatt működjenek az oválpályák
4. Elindítod az ETCC modot. Felkínálja egyik opcióként a konvertálást. Válaszd azt, hogy F1 Challenge formátumból konvertáljon. Feldob egy ablakot. Kersd ki az ...EA SportsF1 Challenge 99-02SeasonDataCircuits[pálya neve] mappát és konvertáld át a pályát. Aztán használd.''
TPTCC mod: [L]http://www.tptcc.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=[/L]
Töltsd le hozzá a patchet is. -
Superman
nagyúr
Mivel a Papyrus féle Nascar netkódja nagyon jó, arra gondoltam, hogy a chellon játszhatnánk néha TPTCC-t, vagy sima Nascart is. 8-10 ember simán mehet állítólag 512/128-on. rengeteg pálya van hozzá és nemcsak ovál. :) Sőt.
-
biker
nagyúr
-
wildrain
addikt
válasz Suicide #2384 üzenetére
Azok a számozott replayek azok, amiket eddig játszottunk egymás ellen, és érdemesnek tartottam eltenni őket. Sajna voltak olyanok, amiken nem mentünk végig, mert lagos volt nagyon.
A szerver-dolgot ugye nem tőlem kérdezted? :) KiMika az illetékes, de valami olyat láttam, hogy őt műtik vagy mi. Remélem, azért összeáll a dolog még mostanában. Jó lenne pár lagmentes, ''népes'' versenyt menni már. -
Superman
nagyúr
Egyébként a hét végén tapasztaltam, hogy kormánnyal egyre ügyesebb vagyok, az időim már ott vannak, vagy jobbak, mint joystickakkl voltak. Ez persze annak köszönhető, hogy beállítottam a kormányt ETCC alatt. Sajnos DTM alatt még mindig túl érzékeny és nem is tudok vele mit kezdeni egyelőre.
-
-
-
Superman
nagyúr
Megnéztem a Surfers Paradise-ről készített replayt. Véleményem:
a visszajátszásban egyszerűen ellopták a képernyő felépítését az EA-től.
-az AI egyszerűen tönkrezúzza az ellenfeleket és az emberi szereplő autóját (Surfers amúgy is szűk utcai pálya)
-a sérülések nincsenek hatással az autóra. A követett jármű nekiment vagy 150-el egy kerítésnek, de csak egy kis darab pattant le belőle, ugyanúgy folytatta az útját, mint eddig. Az ETCC-ben már a kerék is kiesett volna.
-az autó viselkedése: nehéz megítélni egy videóból, de egy biztos. Az autó erős fékezés esetén nem dől meg a kanyarban, mintha se rúgózása, se felfüggesztése, stb. nem lenne. A pasas, aki vezette az autót, vagy nyolcszor ütközött, de az autó se jobbra, se balra nem húzott. És a fejlesztőnek még volt képe azt mondani, hogy személyesen is letesztelték az autókat. Bizonyára aludtak közben. Jörg Müller eldobná az agyát ha látná ezt.
Ne legyen igazam, de hiába lesz 50 pálya benne, ha megint az lesz, mint az előző résszel. Annyi haszna mindenesetre lesz, hogy lesz mit átkonvertálni F1 és ETCC alá. -
Superman
nagyúr
Itt találsz videókat:
[L]http://www.gameinformer.com/News/Media/Media.htm?CS_pid={AAF681D0-47A4-4BCB-9CFA-849172CE25FC}[/L] -
Juan G
veterán
válasz Superman #2424 üzenetére
igen, közben megtaláltam...sajnos
számomra egyértelműen afféle jobb minőségű arcade lesz, egyszerűen röhejes, ahogy az a skyline viselkedik...megnéztem maj mindegyik videót, a többi sem volt jobb...no comment
ma még kipróbálom a colin 4 demót, de asszem nálam véglegesen leírták magukat a ''kódmesterek'' ...RIP :(
[Szerkesztve]This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
Superman
nagyúr
Közben megnéztem az 57 megás videót is. Ez egyszerűen döbbenetes. nem is szólnék semmit, ha azt mondták volna, hogy arcade lesz. De így...
Leginkább az tetszett, ahogyan száguld a fickó a kocsival és előtte két AI autó éppen lökdöste egymást a palánknál. megalol. -
Juan G
veterán
Colin McRae Rally 4 Demo Impressions [24-02-2004 | JZ | Comments (1) ]
I only played the demo for like 5 minutes so I could take screenshots. You can set the damage to ''high'' but you still need to hit the trees a few times to really damage the car. Car seems not to pivot around the center point anymore and therefor is much harder to control. What I also noticed is the uneven driving surface with holes. Demo is 95% complete version so this is basicly what you will get to drive in the retail version. Overall the first impressions are good.
forrás: bhmotorsportsThis body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
Superman
nagyúr
Itt a link a Colin4 - hez:
[L]ftp://downloads.codemasters.com[/L] -
Superman
nagyúr
[L]ftp://downloads.codemasters.com/demo/cmr04_pc_single_player_demo.zip[/L]
Itt egy közvetlen link. -
Superman
nagyúr
De már töltöm lefelé onnan, nem egészen 40 perc és lejön.
-
Superman
nagyúr
Na mit szólsz?
-
Juan G
veterán
válasz Superman #2442 üzenetére
na nyomtam majd egy órát...próbálkoztam...hátha megfog valamivel...de nem sikerült...
ugyanolyan szar mint a 3-as, azt nem nevezném jobb fizikának, hogy hamarabb kell kicsit fékezni és lassabban kanyarodni, az autóvezetéstől még mindíg k...ára távol áll, nem hogy a rally feeling-től...a grafika még mindíg szar, a pályák vonalvezetése ocsmány (a Rally Ch. 2000-ben százszor jobb) és még szaggat is 640-ben low detaillel, a kocsi textúrája ok, de az alakja egyáltalán nem arányos...egyedül az autó hangja jobb valamivel, de nekem a toca race driver hangjaira emlékeztet...ja és a FF is sz@r...
...miután láttam pár videót a Toca Race Driver 2 -ből is, azt kell mondjam, hogy a ''kódmesterek'' (jó vicc) nálam végérvényesen leírták magukat...RIP Codemasters, No more comment...
...akinek tetszik ne vegye magára ...This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
biker
nagyúr
hát az FF a háromban is szar.
a síma aszfalton olyan, mintha levegőben forogna a kormány, rámegyek a kissé görcsösebb aszfaltra, mint egy jó 3jegyű út itthon, és majd kitöri a kezem a kormány.
a 4-et meg se próbálom, mert sztem nemmenne rendesen a mostani gépen, bár fene tudja, majd leszedem...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Superman
nagyúr
A véleményem teljesen megegyezik a tieddel, nem kell semmit hozzátennem, csak néhány dolog:
-olyan, mint a 3, semmivel sem jobb
-a fizika vacak, csúszik és csúszik a kocsi a végtelenségig, mint a 3-ban.
Nem tettem fel a kormányt, bát a joy hozzá van csatlakoztatva a géphez és látta is az eszközt, de azért is billentyűvel vágtam neki.A japán pályán már fél kézzel mentem, a másikban almát majszolgattam. :)
Próbálja valaki ugyanezt megcsinálni a Rally Trophyban.
-a Codemasters eljátssza azt, hogy más marketinggel ugyan, de piacra dobja ugyanazt. Sokan beveszik, én nem.
--a belső nézet híven követi az Indy Car Series színvonalát.
Akinek tetszik, attól bocs, de itt a TOCA Race Driver is sokaknak tetszett. -
biker
nagyúr
-
Juan G
veterán
Superman! Szívhatom a Daytona-t???
80.98.45.216 az IP??
[Szerkesztve]This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone.
-
wildrain
addikt
Megnéztem ezeket a toca-s videókat. Hát volt ''néhány'' vicces jelenet. Ragadt az aszfalt. Persze, ez gondolom olyanoknak íródott, akik nem szeretnek betanulni pályákat, hanem elsőre mennek. Ezért olyan baromi rövid a féktáv mindenhol. Főleg az volt a poén, hogy a havas aszfalton úgy gyorsult, meg lassult a kocsi, mintha csak esős lenne. Az egyetlen pozitívum, hogy a 8-as videóban, amikor belecsapódik a falba, és utána visszaevickélt a pályára, nem tudta helyben kifordítani a kocsit, hanem tényleg ki kellett kerülnie a falat. Meg is lepődtem, hogy ilyen van ebben a játékban. Még a colinban (egyikben sem) volt ez ilyen élethű.
Mindenesetre ez a játék az öcsémnek való, ő még nem vesz észre ilyen szarvashibákat, meg szereti a változatosságot, mert hamar megunja a játékokat. -
Superman
nagyúr
Még korai ilyet kérdezni, de melyik pályán - bajnoksági pályán - edzzünk a hét végén? (Egy gyors verseny is lehet.)
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest