Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #84361 üzenetére
Nagyon jók ezek a tesztek, simán megtudhatod belőlük, hogy előző életedben gesztenye voltál, még idén megházasodsz, és hogy az emberek 93,4%-ánál jobban felismered a híres színészeket az orrukról. Na jó, nálad pontos volt.
Én még nem vettem rá magam, hogy belehallgassak. De sokan mondják, hogy tehetséges. Ami nekem lejött belőle, hogy korábban rajongó kislányokat töltött a Toitoi mögött, ezáltal híres lett, és most stadiont tölt. Nem tudom, hogy a hype és a zene arányban van-e, majd egyszer én is belehallgatok.
-
Jahno
veterán
válasz Freddy76 #84361 üzenetére
Én nem túlzottan bírom a csávót, de ha ez kell és letette az asztalra, akkor letette. De ez az arab lakodalmas mekegős félig autotune reggishadarós érthetetlen szöveg nekem így egyszerre kicsit sok.
Face tesztben meg az a jó, hogy megtudod mellé a gyerekkori indián neved és egy appnak adtál hozzáférést minden szarhoz a profilodon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest