Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Nem sok szót érdemel az az album, elég gyenge. Neo, Pierrot és nagyon nagy meglepetésemre Császár előd hallgatható rajta, de amúgy...
Tori Amos - Enjoy The Silence-t hallotta valaki? Eszetlen nagy királyság szerintem (bár első hallgatásra nem tetszett, de ez általában így szokott lenni).''Emberek, vessetek a mókusok elé!''
-
divot
veterán
Akkor kedvcsinálónak ezt csekkoljátok. Before ''Album'', frankó kis garázshanulat.
Bővebben: link -
sky77
aktív tag
Kicsit elhajlottunk az eredeti vonaltól (bár ez nem baj, nagyon jó látni, hogy mindenki ilyen lelkes ).
Tali hol? Mikor? Házibulizunk vagy kocsmázunk?
[Szerkesztve]''Emberek, vessetek a mókusok elé!''
-
Digital
addikt
Na ezt muszály volt..."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
divot
veterán
Akkor addig még két kedvcsináló az érdekesség gyűjteményemből.
Az első Deadushki (Gyéduski a fiatalok kedvéért ) nevű orosz zenekar produkciója: Lie to Me
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Még... még Divot
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
divot
veterán
Csak sorban ellenőriznem kell, hogy mi az, amit kiadtak lemezen, és mi az, ami valami házi barkács csak úgy szórakozásból. Mert az előbb is véletlenül föltettem egy dalt, aztán utána láttam, hogy bár el sem tudtam volna képzelni, de megjelent lemezen.
Mondjuk a budapesit Volán Pályás koncert tutira maszek anyag, mert még azt is lehet hallani, hogy a feleség megkérdezi a férjétől: van még a rántotthúsból? -
dimanche
csendes tag
Devotional dvd megvan már valakinek?
-
Digital
addikt
Ez sem rossz darab :Bővebben: link
csakhát 9 rugóóóó"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Zebu
addikt
Ejha, de eltűnt mindenki!
-
Zebu
addikt
Ejha, de eltűnt mindenki!
-
nilrem
aktív tag
mikor lesz mar uj DM album??
Az élet a legjobb játék próbáld ki!
-
Zebu
addikt
Októberben tudtommal.
DVD és CD is lesz. 81-2004 válogatás remixek. Nem emlékszem pontosan
Depeche-mode.hu -ról az infó:
Október közepén jelenik meg a 'Remixes 81-04' albumot beharangozni hívatott kislemez, amely 'Enjoy The Silence 2004' címre hallgat. Az eredetileg 1990-ben kiadott, és anno Grammy díjat is nyert számhoz ezúttal Mike Shinoda (Linkin Park), illetve Timo Maas és Ewan Pearson is készített egy-egy remixet. A Linkin Park változathoz, amely a 'reinterpreted' remix címet kapta, stílusosan, animációs videóklip is készül. A 3 különféle CD-n és bakelit maxin is napvilágot látó kislemezen több olyan dal, illetve új remix kap helyet, amelyek nem lesznek rajta a többlemezes album kiadványon. A 'Remixes 81-04' dupla nagylemez, amely korlátozott példányszámban hozzáférhető lesz 3-lemezes formátumban (bonusz lemezzel kiegészítve), illetve kivonatos, 1-lemezes formátumban is. -
Zebu
addikt
köcsög where-is-it!
-
dimanche
csendes tag
Nézd meg valamelyik MM-ban, ott szoktak 6,5ért DM dvd-k lenni.
Szeptember 20: Devotional DVD.
DM album: mostanában nem hiszem, mert nem tetszik senkinek, hogy Dave is akar számokat írni.
Martin válni akar állítólag, akkor legalább nem lesz ez a love, happy, stb az albumukon mint az exciteren a legszarabb dm albumon. -
-
Zebu
addikt
Én is úgy tudom, hogy nem lesz válás. Régebben voltak ilyen nyilatkozatok, de aztán ezerrel cáfolták. Szerintem Dave önmagában kevés lenne hozzá... és ezzel nem bántani akarom, de igazából csak Martin zenéi és szövegei által lett az, aki. Sikerült neki egy aránylag jó albumot összehozni, mondjuk személy szerint engem annyira nem fogott meg, de hosszabb távon nem hinném, hogy menne neki. Martin a művész annak ellenére, hogy meleg a srác
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest