Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz CPT.Pirk #97305 üzenetére

    Jah. Mondjuk mi ezért IS költöztünk zárószintre :D Egyel kevesebb behatási lehetőség. Legalább fentről nincs zaj, kopogás, akármi. Azóta ilyen szempontból öröm az életünk az új lakásban. Előtte való igaz, ha jobban belegondolok, pont a felettünk levő lakóval voltak gondok a korábbi lakásban...

    A mostani lakásunk ilyen szempontból tényleg nagyon jó elhelyezkedésű és elrendezésű. Fentről nincs senki, és mivel totál szélső és nagy lakás, egyetlen közvetlen szomszéd van, de vele is csak egy rövid közös falunk van a félszobájával, de a mi oldalunkról nem szoba van azon a részen, hanem előszoba és a néninek a hálószobája az a félszoba, szóval semmi áthallás nincs.

    Középső lakásba már nem mennék lakni társasházban, csak szélsőbe, az biztos. Sokkal több az áthallási lehetőség, akár a konnektoroknál... emlékszem volt olyan lakás, ahol a kibontott konnektornál átlehetett látni a szomszédhoz! :DDD :O ;] És brutálisan jött onnan a hang és persze ment át tőlünk is.

    Szóval, társasházban véleményem szerint a legjobb a zárószint és a minél jobban szélső lakás, minél kevesebb közös fallal a szomszéd felé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák