Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz Sir Riccio #88986 üzenetére

    A második autóba vettünk Touragoo gyerekülést, de jobban bevált, mint a másikban lévő Maxi Cosi úgyhogy inkább ezt ajánlom. [link] Ez legalább emberi áron van.

    Az isofix nemcsak plusz biztonság egyébként. Ha már nem a gépkocsi övével rögzíted az ülést majd, akkor miután kiszáll a gyerek a nem isofix ülést be kell kötnöd ismét a kocsiban, különben az első nagyobb kanyarnál elkezd utazni hátul. Mikor már pár éve kötögeted a gyereket minden beszállásnál egy olyan pozícióban, amikor nem látod a csatot fogadó részt, akkor nagyon hálás tudsz lenni, hogy legalább akkor nem kell bekötnöd, amikor nem ül benne.

    Egyébként vitatkoznék a biztonsággal is, mert pl. a mienk olyan isofix, hogy nem csak az ülőrészen kapcsolódik két helyen, hanem felül egy hevederrel rögzíted a hátsó ülés hátulján egy kampóval. Úgy nem tudod bekötni övvel, ahogy ezzel. Lehet minden isofix ilyen, azt nem tudom, mert én még csak az enyémet láttam.

    A mi autónk hátsó ülésének dőlésszöge állítható, úgyhogy a gyereküléshez lehet állítani a szöget. Ha nálad nem, akkor az alapvető tanács, hogy be kell szerelni vásárlás előtt, mert némelyik olyan idiótán eláll, hogy mindenfélét kell betömködni mögé, hogy rendesen rá tud húzni övvel. A Brendonban engedik kivinni, hogy beszerelhesd próbaképp.

Új hozzászólás Aktív témák