Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Na, folytatom én is a PÉTÁV vs posta kálváriát.

    Vó't ugyanis, hogy hétfőn már mondta minden szomszéd, akikkel találkoztunk, hogy hozta a postás már a fűtés visszatérítést. Mi nem voltunk itthon, de nem volt bedobva értesítés.

    Vártunk máig, hátha jön valamelyik nap újra, de nem jött, se értesítés nem volt továbbra sem.

    Ma elhatároztam, hogy go to posta, megkérdezem, hátha ott van a fiókban az utalvány. Végig pörgette a postás néni az utalványokat (volt pár), de nem talált a nevemre semmit.

    Mondta, hogy hívjam fel a PÉTÁV - ot. Megtettem. Az ügyfélszolgálatos nő mondta, hogy azt látja a rendszerben, hogy visszaküldte a posta a pénzt, mert nem vettük át. Mondta, írják emailt az adataimmal a PÉTÁV - nak, és kérjem, hogy utalják át számlaszámra a pénzt. De ennek több hét átfutási ideje lehet.

    Hát kösz, ezt nem akartam, gondoltam, bemegyek a PÉTÁV Tüzér utcai (Magyar Lajos u) ÜSZ irodába és megkérdezem, ott mit látnak.

    Na, itt jött a csavar, miszerint POSTÁRA SEM ADTÁK a mi pénzünket, így nem küldhette vissza sem a posta. Egyszerűen hazudott a telefonban, akivel beszéltem, vagy valamit nagyon elnézett.

    Úgyhogy szépen kifizettettem ott helyben a pénzt. Jövőre eleve azt fogom csinálni, hogy amikor jön elektronikusan a számla a visszafizetés összegével júliusban, akkor rögtön be fogok menni és így kb 2-3 héttel kevesebbet ülnek a pénzemen...

    Nálunk amúgy 65.000 Ft-ról van szó minden évben, most is annyi volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák