Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrWolf
csendes tag
Mi ez a HP mentési roham? A legdurvább tinta/alkatrész árakkal dolgoznak.....Én örültem amikor tönkrement és lecseréltem Canonra,...
I solve problems
-
-
nesa
veterán
Ocsem reszere keresek nokia 6300 jo alapotu legyen es lehetoleg Tre mobilos
-
Csepy
őstag
ISZONYATOSAN SÜRGŐSEN kell nekem egy olcsó 478-as, vagy 754-es alaplap, AGP és sima DDR támogatása legyen, ennyi. Semmi más megkötés.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
válasz gaborbol #15948 üzenetére
Izé van-e!
Kell-e neked Lexmark Z33, vagy Canon S200?
Bagóért természetesen.Esetleg a fent említett objektumokhoz van-e (és ha igen mennyiért ) fejed, patronyod, csodaszered
Nyilván az S200 feje halt el, a Lexmarkban meg nincs patron, de szerintem működik.Mutogatni való hater díszpinty
-
gabx76
őstag
-
Macka
veterán
Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2.
4000 Huuufff
-
Hobli1988
aktív tag
Gyünnek az ufuk!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Bla82
tag
Eladó:
Galaxy 7300GT Pemium OC 256MB DDR3 PCI-E. Az alap GPU/RAM 400MHz/800MHz helyett gyárilag 500MHz/1400MHz! Dobozában, minden cuccával (cd és egy kábel)! 5 nap garral!MSI 8500GT 256MB DDR2 PCI-E, zacsi, cd és egy kábel van hozzá 5 nap garral!
Akit valamelyik érdekel PÜ-ben elér.
-
4sal3
aktív tag
lg ke970 eladóóóóóó mondjuk mindenképp megveszi az egyik őr nálunk, de ha itt kell vkinek, akkor odaadom.
üdv -
a2d2
addikt
Alpin snowboardkötést keresek.
Ugyanitt alpin lap (én régi lapom) bagóért vihető.Eladó továbbá:
Pinacle pctv pci (vagy valami ilyesmi), dobozosA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
MrWolf
csendes tag
Lenne itten egy nagyon klassz Canon DSLR fényképező félprofi optikával, meg pár kiegészítővel. Értelmes keretek között némi alku is beleférhet.
I solve problems
-
#TOTTI
őstag
-
Rém
tag
Eladó egy Samsung CW29A2083 típusú 72cm-es Crt televízió, az utolsó szériás Crt-k közül való!
Ennek megfelelően teljesen síkképernyős Digitális 100 herzes, DNIe képjavító technikával, Virtual Dolby surrond hanggal, beépített kártyaolvasóval, Wiselink képnézési funkcióval, Pip, képmegállítás ,zoom, stb., és még távirányító is van hozzá!
A készülék 2 éves múlt, garancia már nincs rá, de a mai napig használatban van és tökéletesen működik.
Pécsen és a környékén a házhoz szállítás megoldható!
Irányár: 48000 Huf -
Bandus99
őstag
Szolgalati kozlemeny:
Bocsi Csepy megsem kerem 4K-ert a Nokia 1112-t atgondoltam, mivel vodas nekem fuggetleniteni kellene akkor meg szamomra nincs garanciakoszonom
Keresek olcso egyszeru fuggetlen vagy pannonos telefont Apukanak. Eddig 5110 volt.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Seirus
tag
Sürgősen eladó lenne egy ETEN M700as 40Kba
tartozékok minden megvan + 8hónap gyári garancia
tökéletes működés
Pécsen megtekinthető, újszerű állapotban van
http://fallendevil.uw.hu/kep2.jpg
http://fallendevil.uw.hu/kep6.jpgTelefonszám adatlapomon.
-
Seirus
tag
Sürgősen eladó egy Eten m700 PDA telefon, minde tatozékával, dobozban, még 8 hónap gyártói garanciával tökéletes állapotban, telepített IGO-val erős belső GPS vevővel. Pécsen megtekinthető, kipróbálható.
(gsm, wifi, qwerty,gps, stb...)
40.000FtElnézést az előzőből kimaradt a link...
[ Szerkesztve ]
Telefonszám adatlapomon.
-
-
nesa
veterán
Pécsen hol erdemes venni fenykepezogepet (Bridge) ?
-
nesa
veterán
A kozeljovoben nemakar valaki eladni jobb kepesegu de kedvezo aru digit gepet Bridge/vagy DSLR ??
Elado lehet 1 regebbi Olympus C1400 DSLR
-
bnss
veterán
digitcam, digifénykép, fotomarket
Igaz egyik sem pécsi, a Fotomarketnek van üzlete Pécsett (a másik két üzletnél tudomásom szerint ingyenes posta/futár is van), cserébe egész jó árakon lehet hozzájutni a gépekhez.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nagyúr
CCS FOTO-ba azért nézz be, ha nem is ott veszed meg.
Szakszerű tanácsadást adnak (hogy azt a gépet vegyed meg amire tényleg szükséged van), nem ritka, hogy 1-2 órát is foglalkoznak egy ügyféllel.
Az ország minden részéből ide járnak!!!"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
bnss
veterán
Nyárnál előbb biztosan nem lesz rá keret, és már megvan a kiszemelt.
Dluinet: "Az ország minden részéből ide járnak!!! "
Érdekes, én még nem olvastam fotós fórumban, hogy mindenki a pécsi CCS-be menjen vásárolni. Azért egyszer benézek az üzletbe.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Ismerkedési fázisban be kell menni a hülye azért nem vagyokba, ott meg lehet nézni, de vásárolni nem feltétlen érdemes ott. Kiválóan körbe lehet mindent fogdosni, megnézni a menüket, képeket lehet vele készíteni. Aztán a CCS-ben meg magyaráznak valamit, ami persze nem mindig találkozik a valósággal, de alapvetően jól állnak a dolgokhoz. (Utána kell nézni annak, amit mondanak, mert anno pl. optikai képstabilizátorosnak akarták nekem eladni a Fuji S6500Fd-met.) Ha ott vásárolsz, akkor fontos, hogy alaposan nézd meg, milyen garanciális feltételekkel adják el neked a cuccot, mert szeretnek kevesebb garanciát ráírni, mint amit adnának. (Anno 2-t vállaltak, de csak 1-et írtak rá a papírra. Utólag átírták.) Számomra fontos, hogy a géphez gyári garanciát adjanak, de ők nem véletlenül olcsók, nem a gyárit adják.
Mindenmellett eddig 2x vettem gépet CCS-ben, de volt, hogy a Mediamarkt volt a legolcsóbb, akkor ott vettem. A Mediamarkt egyébként nagyon korrektül intéz garanciát, ha arra kerül a sor.
-
bnss
veterán
válasz yerico #15996 üzenetére
Már volt a "hülye azért nem vagyok" üzletben, úgy volt, hogy már tavaly év vége felé lehetőségem lesz megvenni, de nem így alakult, egyelőre parkolópályán van a dSLR. Eddig nem is néztem pécsi üzletet, mivel webshopokban elég kedvező árat kaptam minden kiegészítővel együtt.
-
válasz yerico #15996 üzenetére
"optikai képstabilizátorosnak akarták nekem eladni a Fuji S6500Fd-met"
Valószínű a "berázáscsökkentő" módot nézte be a hülyéje képstabinak De attól még LOL.
A CCS amúgy nekem is tetszett, vásároltam is ott, szerintem is korrektek.
Néha van szép (és hozzáértő) eladólány is
Fényképezőgépeket tapizni-nyálcsorgatni-próbálgatni én is a MM-ba járok.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Magnum_
nagyúr
én szerintem a webshopos/internetes áraknál nagyon kevés hely tud jobbat mondani. én most gumikon sporoltam nem keveset.
én is nézegetek fényképezöt, és a legtöbb helyen 5-6k-val drágább, mint az edigital. ott meg dolgozik ismerös, megnézi jó e tutira, stbstb.I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest