Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Nekem TX50EX700E TV-m van.
Nálam is van felhősödés és DSE is. Szerintem panel csere után sem lenne jobb, ez a típus ilyen. Nekem még így is jobban tetszik, mint a Samsung túlszaturált színei, vagy az LG világos feketéje.Ha sport közvetítésekre használod, akkor valóban nem a legjobb választás. Filmeknél nem szoktam látni, csak reklámoknál, ahol nagy egyszínű felület van és ráközelítenek a képre.
-
sting2
addikt
Nagyon sokszor kiderül, hogy a felhasználó kvázi "szétcsavarja" a panelt, lehetetlen beállításokkal és akkor még csodálkozik mellé miért nem az igazi a képe.
A Dinamikus beállítás pont egy ilyen, nagyon nem jó alap a további kalibráláshoz - kivéve ha egy tengerparton nézed tűző napon..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
vaksi8
senior tag
Most elbeszélünk egymás mellett..Kicseréltetheted ezermilliószor, de most nem erről volt szó! Hiába cseréled ki akármilyenre a felhősödés mindegyiknél meg lesz, kisebb-nagyobb mértékben! Eltudod kerülni ha nem lcd-led-et veszel.
"a netes felület sem figyelmeztet hogy felhősödés fátyolosodás előfordulhat"
Tele van a net ezzel, akármilyen fórumra mész. Képkalibrálással lehet enyhíteni, de mindig megmarad.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
Szia!
Elnézést kérek a kései reagálásért... nem jártam errefelé egy jó ideje!
Látom, közben valamiért a felhasználói fiókodat véglegesen felfüggesztették, ami sajnálatos.
Mindazonáltal fontos leírnom, hogy nekem nincsen Panasonic tévém, nem is írtam ilyet soha; valamit félreolvashattál.
A kérdésedre vonatkozóan pedig... a DSE, a felhősödés bármelyik LCD televíziónál előfordulhat, ha szerencsés vagy, akkor olyan példányt fogsz ki, amelyiknél egyáltalán nem, vagy nem zavaró mértékben jelentkezik.
Egyébként a jótállás természetesen erre is vonatkozik. Ha a te példányod képe nagyon nem homogén, akkor hívd fel a szervizt, majd ők megmondják, hogy mit tudnak kezdeni vele, javítják-e, vagy cserélik...
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest