Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz tothjani81 #5301 üzenetére
Élj pozitívan és minden megváltozik. Sok apró pozitív dolog megfordítja a negatív dolgokat, az állandó mutogatással, panaszkodással semmire nem megyünk, mindig a megoldást kell megtalálni és akkor a környezeted is pozitív lezs, eleve ha negatívan állsz a dolgokhoz akkor folyamatosan negatív dolgok fognak körülvenni, tudod "a szegény embert az ád is húzza".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tothjani81
senior tag
Áhh. Szó sincs itt negeatívumról. Nálam jobban senki nem áll az ilyen helyzetekhez. A tv cseréje igen macerás volt mert az volt és én erre értem az úgymond magyar mentalitást, hogy kb 12 visszahívást ígértek de soha nem történt meg. De az okos ember ésszel gondolkodik, túllépték a cserére előírt időt vagyis jogszabájellenesen jártak el. Én ezt tudom és ők is tudják. Mostmár csak azt várom mivel fognak kárpótolni önszántukból vagy .......... Én azt vallom hogy minden eosszban van valami jó. És ez mindig igaz. Ha nekem van igazam nem csak asztalra csapok hanem rá is dődöm arra akire kell
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
törölt tag
válasz tothjani81 #5303 üzenetére
Nem fognak kárpótolni.
-
tothjani81
senior tag
Na de volna ám egy kérdésem hdmi kábellel. Mindeggy milyen az a hdmi kábel a box és a tv között vagy nem. Gyári trékomosal van kötve. Van különbség mondjuk egy hama és ez közt?
-
blakey
titán
válasz tothjani81 #5308 üzenetére
Van egy szint ami alá nem érdemes adni és az nem feltétlenül a márka határozza meg hanem maga a kábel összeszerelési minősége, ha veszel egy normális kábelt olyan 6-10e Ft között akkor az már jó, persze nem biztos, hogy a T-s kábel nem rossz. Kácsa audiónál akár letét ellenében is haza tudnál vinni 1-2 kábelt, hogy leteszteld. Amúgy a határ a csillagos ég.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz tothjani81 #5305 üzenetére
A Video-Part-nak nem a legjobb híre van, vagy nem ők javítják?
WP14 Azt biztos nem adják parancsba, hogy karcolják meg a kijelzőt, vagy hogy trehányul javítsanak, és húzzák el sokáig a javítási időt. -
WP14
őstag
válasz #94529552 #5313 üzenetére
Nem egészen, sok hazai munkahely küzd munkaerőhiánnyal és örülnek, ha találnak dolgozót, aki itthon marad és nem csábítja el a külföldi piac, ahol kellő motivációja van arra, hogy minőségibb munkát végezzen, ezt bizonyítja az is, hogy elhanyagolható kivételekkel a magyar munkaerő mindenhol keresett és megbecsült, szinte az egész világban
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
tothjani81
senior tag
válasz #94529552 #5311 üzenetére
Nekem csere volt mert képhibás volt a tv. Telekom intézte a cserét ők vacak. Persze a szervízzel is kontaktolnom kellett de előttük le a kalappal(Hírös Elektrowing Kft) gyorsak, korrektek, rugalmasak mindennpapírt még a tv elszállítása előtt lezongoráztak hogy felturbózzák a cserefolyamatot de sajna a Telekomon csúnyán elment a dolog. Na tőlük várok valamit. Párszor már szivattak de még le is húztak de mindig kárpótoltak gyanítom most is így lesz. De hogy fórumtémába vágóan is írjak, ennek a tv nek a normál tv adás a gyengéje ugyanis ha nem hd jelet kap a kép borzalmas. Hd nál rendbe van ha meg filmet nézek 1080 az meg valami hihetetlen gyönyörű. Ami legink@bb lenyűgöz a feketéje nagyon kevés tv nél van ilyen szép fekete. Mondjuk a médialejátszója nem világbajnok ugye nem kezeli a dts hangokat, na meg egy 30 gigás filmet akadozva játszik
-
junior11
veterán
-
tothjani81
senior tag
Na úgy látszik nekem nincs szerencsém ezzel a tv vel. Külső vinyót ha rádugom nem mindigbkel neki ez még nem is lenne olyan nagy baj. De! Elkezdek nézni valamit és szétcsatolja a vinyót de ha pendrive-ról nézek azt nem pántja. Na meg lefagy a tv a vinyótól. A vinyó lenne a ludas? Na meg egy igen érdekes dolog kb 3 féle tisztítószerrel( ablaktisztító kétféle illetve tisztítókendő) és csupa maszat marad komolyan mintha csak kenegetném a koszt rajta. V és gül sima nyirkos tiszta antisztatikus ronggyal sikerült viszonylag tűrhetőre takarítani de nem az igazi. Ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz tothjani81 #5317 üzenetére
Valószínűleg a HDD-nek nem ártana + feszültség, azt nézd meg, hogy mire van optimalizálva az USB, azaz milyen vinyókat érdemes használni, esetleg próbáld meg a másik USB-t.
-
blakey
titán
válasz tothjani81 #5319 üzenetére
Akkor próbáld meg az EXFAT-et.
-
sakal83
addikt
Par napig 163k a tx-50ds630 a médiában kuponnal. 189-rol van learazva.
Illetve az osszes Pana tv -14%
-
tothjani81
senior tag
Szerintetek mi lehet a baj ha nem tudok csak nagyon ritkán csatlakozni a tv hez telefonnal. Mirror Share van a telefonon elindítom az összes szomszéd tv je kb 5 mp alatt látható az enyém vagy egyáltalán nem vagy csak kb 2 perc keresés után de akkor se mindig tudok csatlakozni. Ugye a tv 50 ds 630 e a telefon egy Huawei Mate 9
-
superg
senior tag
válasz tothjani81 #5322 üzenetére
Pl túltelitett a wifi hálózat.Androidra van pl wifi analyzer alkalmazás,aminek a segitségével tudsz olyan csatornát találni ami kevésbé leterhelt ,és a routerbe olyan csatkrnát kell beállítani,.már ha állítható ez a routerbe.
-
szucsi
őstag
sziasztok, egy panasonic tx-40ds400e készüléket szeretnék hdmi-n keresztül pc-hez kapcsolni és monitornak használni. az input beállításnál nem találok pc módot, úgyhogy hagytam a hdmi-n. magától 50hz-en megy, erősen villódzik, ha 60 hz-re állítom az amd vezérlőjével, bootoláskor színes vibrálást produkál, csak a kezdőképernyő betöltésekor vált 60hz-re. mit csináljak vele? a reklámanyagokban 400hz van, ez nyilván marketingbullshit, valójában csak 50, én 60-on akarom használni. Valaki valami okosat?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
up, valaki?
-
gg72
veterán
Sziasztok! A Pana-nak mi az aktuális 50 colos készüléke, ami 4K és 3D képes? Egy ismerősök keres, de a DX750 már nem kapható.
[ Szerkesztve ]
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni van egy tx-50DS630e készülékem szeretnék hozza 3D szemüveget venni , 3 db kellene a gyárit sokkalom árban. Tudtok ajánlani elfogadható áru és kompatibilis szemüveget?
Én ezt találtam próbálta már valaki.
https://edigital.hu/3d-szemuveg/hama-95586-univerzalis-aktiv-3d-szemuveg-infras-es-radiofrekvencias-p257088Üdv Lambi
-
tothjani81
senior tag
Na sikerült tesztelnem a tv 3d képességeit is egy Samsung szemüveggel. Gond nélkül komunikáltak. Elég jól néznek ki rajta a 3d tarlatmak. Féltem a 3d től hogy gagyi lessz de igen durva.
-
tothjani81
senior tag
Tud valaki valami megoldást arra hohy teljes képernyőn tudjam nézni a filmeket herótom van a szélesvászontól.
-
7s26c
őstag
válasz tothjani81 #5333 üzenetére
Na, ezt jó tudni
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Osynho
addikt
válasz tothjani81 #5334 üzenetére
1. 21:9-es tv-t veszel, bár azon is lesz fekete sáv, ha keskenyebb a videó (vagy, ha mondjuk 4:3-as).
2. Levágod a videó széleit. Így a film egy részét nem látod.
3. Nyújtod a képet. Ilyenkor torz lesz minden, szerintem nézhetetlen. -
tothjani81
senior tag
Tehát hiába full hd 1920x1080 as a film ha azon belül ugye szélesvásznú akkor fogadjam el oszt ennyi. Tv adásnál kb 8 féle opció van a képarány babrálására de videónál semmi. Lehet akkor nem véletlen hogy ne romoljon a minőség. Veszek nagyobb tv t úgy nagyobb lessz a kép
-
Osynho
addikt
válasz tothjani81 #5337 üzenetére
A filmek csak blu ray esetén 1920x1080-asok, de abban benne van a fekete sáv is. Az egyéb release-ek ettől eltérőek, 1920x800 körüliek általában.
A tv adásnál beállítható 8 opció szintén vágás, vagy torzítás, így azok se jelentenek megoldást. Nagyobb tv, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Ha valaki esetleg elcserélne egy Panasonic TX-50DS630E (4.5 év gari) TV-t egy Panasonic IPS panelesre (gari előny, et60, as650 stb), várom privijét. (kisebb is ok nagyobb is)
-
7s26c
őstag
válasz tothjani81 #5339 üzenetére
idővel fel sem tűnik majd
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
gg72
veterán
Pana 58DX780 TV-hez milyen 3D-s szemüveg passzol, mi a tipusszama?
-
tothjani81
senior tag
Nekem expertbe azt mondták az újabb pontosabban 2016 2017 es modellekhez bármelyik szemüveg jó. Nekem 50ds 630 e van és egy ilyen 5.000. Ft os legolcsóbb Samsung szemüveggel használom jelenleg de ez a típusú szemüveg nem fajin. Nincs oldalkerete és minden beszűrődik a tv fényétől elég zavaró. Ilyen a szemüveg
https://3d-szemuveg.arukereso.hu/samsung/?gclid=Cj0KEQjw2-bHBRDEh6qk5b6yqKIBEiQAFUz29vX0uOWXLXr7T-sUicpgNY-I5YEyxQdD-Zi6nYIC32waAtLs8P8HAQÉn ilyen fazanút akarok mert ez oldalt védett
https://www.220volt.hu/Samsung+SSG-3100GB+3D+szemuveg+2db
Mondjuk ezek drágábbak de általában aksisak nem kell elemmel vackolni
-
törölt tag
Sziasztok!
Az PANASONIC TX-50DX730E TV-vel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Az lenne a kérdésem, hogy képes-e a készülék arra, hogy egyszerre két mobiltelefonon lássam két különböző tv adását, (egyik mobiltelefonon az egyik tv adás, másik mobiltelefonon a másik tv adás)?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
G_P
tag
válasz Gyertyán #5263 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mennyire aktuális még, de azért válaszolok
- Kábeles tv adást fogja tudni venni, benne van a tuner. Ha Digid van, lehet, hogy Romániára kell állítani az országot(a nyelv ettől még lehet magyar).
- Nem török, Csehországban szerelik össze a DSU501-et is. 2015-ös modellek közt volt pár török, a belépőszintűek illetve az íveltek közül az 55CR430 tuti, de a tragikus minőség és a csoffadék kép miatt 2016-ban már csak cseh tv-k vannak.
- Mindenképpen jobb. Nem a felbontás a lényeg, de a DX600 smart rendszere(a Firefox) sokkal jobb, mint a DSU501-esé, illetve ezen van 900 mA-es USB 3-mas port, így rá tudod kötni a merevlemezt is külső áramforrás nélkül, valamint ő már rögzíteni is tud, nem csak lejátszani. Na meg a képe is sokkal jobb!Most a 49DSU501 169.990 a Mediaban,, míg a 49DX600 179.900.
Én a helyedben amúgy a 49DXU601-est venném, az ugyanazt tudja mint a DX600(a szoftveres képfrissítése több 200 MHz-cel, de a panel ugyanaz), viszont azt a Mediaban az edigitalos árra hivatkozva árgaranciával 174.990-ért el tudod hozni. 5-tel több, mint a DSU501, viszont százszor jobban jársz vele.
Update: Árukereső szerint 174.990 a DXU601, az edigital oldalán 199.990.
Összességében a lényeg, hogy a DX600/DXU601-es közül az olcsóbbat vedd, és ha a Mediaban veszed, de az edigitalban olcsóbb, van árgarancia.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Panasonic TX-65EX780 review [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a 55"DXU601-ről? Az ediginél bazi jó ára van. Egy 42" plazmát cserélnék le a mérete miatt. Amúgy kutya baja. Ez egy 4K-s Samuhoz képest hol áll? Köszönöm
-
G_P
tag
válasz Kerni62 #5347 üzenetére
Ha a plazmának semmi baja, én egy DXU601-re nem cserélném le.
Szerintem ahonnan érdemes elkezdeni gondolkodni, az a DXM710/DX700(ugyanaz a kettő), abból létezik 58-as, az 310 körül mozog, de nagyságrendekkel jobb.
A Samsungnak a KU6000-rel van egy szinten a DXU601 kb., szóval eléggé alap készülék a 4K-sok közt.
Annál mondjuk valamivel jobb minőség, ha mindenképp szeretnél 55"-st, illetve szükséged van a 4K-ra, akkor megér ennyit, de ha kicsit tudsz többet rászánni, vagy ráér a vásárlás, akkor én megvárnám, míg az 58DXM710/DX700 ára kicsit lentebb megy.
-
G_P
tag
válasz Kerni62 #5349 üzenetére
Persze, az rosszabb. Akkor már inkább a DXU601.
Full hds Panában most, ami jó, az a DS630, de abból sajnos nincs 55"-os.
De én azt ajánlom, hogy nézd meg élőben is a DXU601-et, de szerintem lehet, hogy érdemesebb várni a '17-es modellekre, meg amíg kicsit olcsóbbak lesznek(augusztus-szeptember környéke).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest