Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz attilav2 #3072 üzenetére
Az utóbbi hetekben tettem én is egy próbakört openwrt-vel pár év után de elég hamar ment vissza a padavan, mintha semmit sem fejlődött volna az évek alatt legalábbis mediatek hardveren. Lefedettségben kb 2/3-át adja mint padavan-on (legalábbis xiaomi routereken) és kegyetlenül instabil, 3G és MI-NANO-n tesztelve. Volt olyan hogy egyszerű speedtest futtatása után wifi-n lefagyott a router, pár perc múlva magától észhez tért. És még van olyan ember aki szerint a mediatekes-es openwrt buildek ma már elég használhatók, vicc
Openwrt ezen a platformon egy rakat kaka és ez nem is fog már változni, főleg mert már bagóért elárasztják a piacot az IPQ procis masinák (pl az AX3600) és az már tényleg teljesen más dimenzió, brutális teljesítményt nyújtanak
Ettől függetlenül az MT7621A-s routerek padavan-al még jópár évig bőven elegendőek a nagy többségnek, sőt manapság vicces áron mennek használtan. Pont ma hozott a postás egy használt Mi Router 4-et ami a 3G utódja, hardveresen majdnem ugyanaz csak nincs usb és 128MB a RAM, sima routernek tökéletes. 4A Gbit-nek volt hirdetve de mint kiderült ez a ritkább kínai verziós sima 4-es (128MB flash/128MB RAM, a 4A Gbit 16MB flash/128 RAM) szóval még jobban is jártam. 5 perc alatt ferepült rá a BREED és az alól pedig a padavan, kiváló masina 15 euróért postával[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Playstation 5 Pro
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest