Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz namenlos #3928 üzenetére

    Azért itt mellé fogalmaztál.:)
    Legyen inkább a "többség" helyett "sokan".:)
    Ha tényleg a többség túlforgalmazna és nem tudna visszafizetni, az a hitelkártya tulajdonosok több, mint 50%-át jelentené, ami azért nagyon durva szám lenne.:)

    Az a baj, hogy olyanokra is rásózzák a kártyát, akik semmiképp sem tudatos vásárlók és/vagy egyszerűen csak nem fogják tudni használni a kártyát rendeltetése szerint, ami pedig ugye úgy iszonyatosan veszélyes egy játékszer.

    Szegény diszlexiás gyerekkori haveromnak meséltem a hitelkártyámról (akkor még Amex volt mindenkinek) és rettentően meglepődtem, mikor elővette a sajátját is.
    Szegénynek még vezetékes internete sincs otthon (nem azért, hogy nem engedhetné meg magának), internetes ügyintézéshez köze sincs, feltöltőkártyájára is én töltöm a pénzt szívességből, internetről is én rendelek neki, még belföldről is ezt-azt olykor.

    Szerintem ha el is magyaráznám neki, hogy hogy kell használni a hitelkártyáját, még azt sem értené meg, csak is arra tudtam kérni akkor abban a pillanatban, hogy ne használja soha sem, nehogy kárt okozzon neki.

    Nagyon ott lettem volna abban a pillanatban vele, amikor a kedves ügyfélszolgálatos éppen rá tukmálta ezt a kártyát, mikor bizonyosan ő is látta szerencsétlenen, hogy nem fogja tudni rendesen használni a hitelkártyát...
    Na de a jutalék persze fontosabb, mint az emberségesség. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák