Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Úgy kb. 2 hete pár nap leforgása alatt elkezdett rohamosan előre haladva fájni a nyakam, bal állkapcsom, majd végül a bal vállam.
    Legtöbben arra tippelnek, hogy a rossz testtartásban végzett ülőmunka okozza (pár hónapja irodai munkába kezdtem).
    A házorvos első hétre nem-szeroid, a második hétre már szteroidos gyulladáscsökkentőt írt fel.
    Annyit mondott még az elején, hogy szerinte erre az úszás a legjobb sport, de amíg fájdalmaim voltak, illetve később a szteroidos gyógyszer miatt a közelébe sem mentem volna egy uszodának (mert ez a gyógyszer tompítja az immunrendszert, és ott szerintem sok mindent el lehet kapni, ahol sokan egy vízben mártóznak...)
    Mások konditermet javasoltak, de csak akkor, ha már nem fáj semmim.
    Ezeket összegezve kb. 2 héten át átlag. napi 12 órát feküdtem az ágyban (alvással együtt), és óvakodtam a megerőltető mozgástól.
    Tegnap már nem fájt az állkapcsom (oda szorult vissza elsődlegesen a fájdalom), így ma mozogtam egy keveset (nem sport/torna, csak "házimunka"). Erre elkezdett újra feszülni az állkapcsom (gondolom fájna is, ha nem enném még mindig az erős gyógyszert). Ekkor célirányosan megtornáztattam pár percen át a nyakam, és még rosszabb lett az állkapcsom.
    Mondjuk most már jókor kérdezem, mert holnap délután megyek vissza a dokihoz, de ilyenkor mi a jobb, mozogni, vagy punnyadni?
    Kicsit paradox helyzet ez, ahol elvileg valamilyen sporttevékenység lenne a hosszútávú megoldás, de most rövidtávon olyan, mint, ha ártana a mozgás abban, hogy teljesen elmúljon a gyulladás. :U

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák