Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz cousin333 #7012 üzenetére

    "Én nem vagyok ilyen borúlátó."

    A céggel kapcsolatban én sem, csak az asztali változattal.

    "Komoly közösségi portál jó szolgáltatásokkal, blogok az egyes fejlesztőcsapatoktól."

    Például a közösségi portálnak nem tudom mi köze van a böngészőhöz, illetve hogy akarnak versenyre kelni mondjuk a MySpace-szel, vagy a Facebook-kal. Az egy dolog, hogy reklámozza az Operát, de nem a legjobb marketingstratégia, mivel közösségi oldalakkal tele van a net.

    "Mivel kevés a rálátásom, nehezen tudom megítélni, hogy mennyit használt vagy ártott a per az Operának (és a megítélésének)."

    Statisztikailag én sem, de már a harmadik emberbe futok bele egy hét alatt, aki szóváteszi ezt, hogy igenis bojkottálni fogja.

    "Bár most, hogy az MS is viszont szívózik az EU-val"

    Ilyenkor én mindig elgondolkozom, hogy az EU-ban milyen végzettségű emberek ülnek, hogy hagynak jogi kiskapukat, amin keresztül az MS ezt megteheti.

    "Különben is, egy böngésző fejlesztését nem lehet befejezni, csak abbahagyni, ha van kellő számú újítás (és azért van, még ha nem is ezekre vágytunk igazán), akkor ki kell adni, és kész."

    Akkor adják ki 9.80-as verziószámmal, a 10-es aduászt tartogassák a nagyobb újításokra, nem a hiánypótló fícsörökre, amiből még mindig maradt néhány (például autofill), meg az MDI-vel is csinálhatnának valamit, amikor már a második Windows jön ki Aero Glass-szal.

    "És tényleg mindenki, mert lássuk be, a Unite azért inkább csak rétegcucc lesz, nem a "nép játékszere"."

    Szerintem meg lenyúlják majd, a FF-ban már meg is tették. :D Pont azért a nép játékszere, mert Rapidshare-en megosztani egy 1 bites user is képes, ő pedig örülni fog neki, a feltöltési sebesség pedig nőni fog, mert a Google és az MS hozza be a cloud-ot. Az érdeklődés hiánya inkább amiatt van, mert az Opera sem ismert.

Új hozzászólás Aktív témák