Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenair
újonc
Sziasztok,
A tanácsotokat szeretném kérni Opel Astra G-vel kapcsolatban. A kulcsot nem tudom elforgatni a gyújtáskapcsolóban. Már próbáltam minden módon (kormány rángatása finoman, durván, kulcs ki-be húzogatása stb...) de sajnos sehogy sem tudom elforgatni szerda óta.
Van valami mód arra, hogy ennek ellenére ki tudja venni a zárbetétet a gyújtáskapcsolóból? Vagy mindenképp próbálkozzak még a kulccsal való elforgatással? Valakinek esetleg sikerült már áthidalnia ezt a problémát valamilyen alternatív módon (első körben nem szeretném lefúrni a gyújtáskapcsolót a kormány oszlopról)?
Köszi előre is!
-
wenair
újonc
válasz amargo #29478 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor még próbálkozom...
Az opel fórumon a bejegyzésben írtad, hogy miközben rángatod a kormányt és forgatod a kulcsot, még ütögeted is befelé a kulcsot egy kicsit -> ezt jól értettem, hogy a kulcsot ütögetted befelé kézzel?
Egyébként valószínűleg nem a kulcs kopott, mert a pótkulccsal is ugyanígy reagál.
WD40-et már adtam neki dögivel, egyelőre nem segített az sem.
Majd írok a fejleményekről
Köszi mégegyszer!
-
wenair
újonc
válasz amargo #29483 üzenetére
Sajnos nem jön össze az ütögetős, rángatós-forgatgatós módszerrel sem az elfordítás
Eseteg van valakinek telefonszáma vagy ismerőse, akit lehet keresni ilyen jellegű munkával kapcsolatban és jó eséllyel képes arra, hogy elforgassa a kulcsot a zárban, illetve megfizethető áron hajlandó elvállalni. Pest környékéről lenne szó egyébként.
Alapvetően arról volna csak szükségem, hogy a zárbetétet ki tudjam venni, a zár javítását már megoldom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
- Elado egy 12v 30W led reflektor
- Roborock S7 robotporszívó, fehér
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest