Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Februárban jön a Tomb Raider IV-VI Remastered
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Arena Breakout: Infinite
- Android játékok topikja
- Már több mint 100 millió példányt adtak el a Tomb Raider sorozatból
- GC24 - Folytatódik a híres sorozat, jön a Mafia: The Old Country
- Steam topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Sajnos egyet kell értsek. Nem vagyok difficulty fetishes, de úgy, hogy igazából nem farmoltam a legtöbb bosst 3-4 támadásból le lehet csapni... Ez így gyenge, unalmas a játék, nincs benne elég érdekesség ahhoz hogy az ember végigszenvedjen egy csomó lassú csatát és béna átvezetőt.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
rdt89
addikt
A demóval nem játszottam10 percnél többet, olyan unalmas és jellegtelen volt az egész játék, hogy egyszerűen nem tudott megfogni.
Cserébe Január 13 óta a SX patch megérkeztével a Kakarot Z meg nem játszható az új konzolon -
SunMount3r
nagyúr
Ezeknek a hosszú-hosszú folytatásos animéknek, meg mangáknak ugye az is "részét" képezi, hogy mindig, gyak. az összes részen keresztül ugyan abban a ruhában vannak a karakterek, amiben már az első részben is voltak?
-
nemlehet
őstag
válasz SunMount3r #3 üzenetére
Nem, one piece-ben majdnem minden chapterben más a ruhájuk.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
simonzé
addikt
Jó írás, de ez a manga rajzstílus olyan szinten taszító, hogy egy másodpercet nem tudok megszavazni ennek.
I don't fit in. I fit out.
-
markknight
veterán
Én inkább valamilyen cell shaded technológiában gondolkodtam volna, ez a Jump Force-os 3D megjelenés nagyon ergya még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE85Q70T 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (QE65S95BATXXN) 165CM 4K OLED SMART ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen