Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Pttypang #47361 üzenetére

    A 100e-ekhez képest semmi. :-)
    Jattal (természetesen) együtt 1x00Ft. (Pontosan nem tudom,mert odaadtam az összes apróm,kb. 1500-1600Ft volt)
    Elgondolkoztam azon,hogy mivan ha vmi kotyvasztott kamut ad. De láttam a doboz tetején az írást+váltottam pár szót a hölggyel -tényleg csinos..- és leszűrtem,hogy nem egy lehúzós hantanő. Simán elhiszem,hogy azt adott,amit kértem.
    De különben meg ha át is rázott volna -amit tényleg kétlek- nem számítana,mert tényleg jó.. :-)

    Viszont azt fontosnak tartom kiírni,hogy "éhgyomorra" ittam.Kb. 4-5órája ettem az ivás előtt utoljára és akkor sem vmi csülkös pacalt vagy vmi keményen zsírosat. (Két szendvics)
    Ez fontos,mert nem mindegy hogy szívódik fel. (Más dolgoknál is lényeg,hogy mit és mikor evett az ember a fogyasztás előtt)

    Jaa,és mindezt teljesen véletlenül. Az auchan-ben vásároltam és a kávézóval szembeni pénztárnál fizettem.Sajnos volt időm nézelődni.Megláttam ezt a teázó/kávézót és azt gondoltam,hogy a kinti cigi előtt (1.5hete visszaszoktam :-/) megiszok egy illy-t ha lesz.
    Bementem,kérdeztem,nem volt,ajánlott vmit rámondtam,hogy jó lesz és már majdnem főzte volna -én azt hittem,hogy főzi- megláttam egy írást az átlátszó pénztartó (ahova a pénzt lerakjuk) alatt. Kopi luwak kapható. :-o
    Gyorsan megkérdeztem a hölgyet,hogy már késő váltanom,ugye?Már főzi. Azt mondta nem,válthatok. Lefőzettem vele egyet ebből a macskásból..
    Megkértem,hogy mutassa meg a kávét,meg is szagoltam. (először azt hitte,hogy kamusnak nézem,de gyorsan javítottam)

    Simán megérte. :-)

    Szerk.:
    PeterkeT: azt tényleg sokalltam volna,max. 3000-4000-et adtam volna ezért a csészéért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák