Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz Integra #44858 üzenetére

    Olvassanak inkabb Ayn Rand-ot, az kicsit szofisztikaltabb. Raadasul kihagyja a 'nagy penzhez' szukseges igen fontos tenyezot: a szerencset. A leggazdagabb emberek mind-mind a szerencse miatt lettek ultragazdagok. Peldanak okaert erdemes megnezni a tech szektort es a csucsvallalkozokat, MS, Google, mittudomen. (Talan az Amazon kivetel, ott nagyon hatarozott strategiaval indult mar az elejen Bezos.)
    PL. az, hogy pont a Google lett az, ami, csak reszben mult az alapitok tudasan es kepessegein. Kellett hozza az, hogy a Yahoo visszautasitsa a felvasarlasi ajanlatot, hogy az osszes tobbi versenytars hibazzon annyit, amennyit, stb. - nyilvanvaloan rendkivul okosak, de az nem olyan ritka kepesseg. Szoval a szerencse az rendkivul fontos a kiemelkedo sikerhez.

    Nem a jomodrol beszelek, a jomod elerheto jo strategiakkal, hanem a 'gazdagsagrol' (ami alatt azt ertem, hogy tobb penzed van, mint amennyit el szeretnel kolteni, a vilagszintu top 10000-re gondolok, nehany mrd. USD-s vagyon foott). Jomod alatt azt ertem, hogy nincs problemad a penzzel, kb. megveheted, amit szeretnel, de az eletszinvonalad fenntartasahoz dolgoznod kell.

    Tehat a cikk akar jo motivator is lehet valakinek, de a valosag ennyire nem egyszeru, velemenyem szerint.

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák