Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Sziasztok! Ahogy olvastam más is tulaja gts2 mininek. Én a mai nap vettem át és olyan kérdése lenne, hogy ha rezeg akkor hallani zörgő hangot is. Persze ezt ha közel van hozzám csak akkor.Ez normális vagy en fogtam te egy ilyen pledányt? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz ozeviktor92 #23989 üzenetére
Szia! Most néztem és ha én is kilövöm akkor az időjárás írja, hogy nyissak meg az appot a frissítéséhez. Eddig nem figyeltem mert nem szoktam bezárni appot mióta ios használok (iPhone 11pro), pedig nem mai készüléket nyúzok.
-
gery2123
őstag
válasz Csokissüti #24197 üzenetére
Szia! Nekem Venu3 van, a 3s tökéletes női csuklóra. Igazából a sima is . A feleségemnek 44mm Apple watch is teljesen oké, pedig neki se vastag a keze.
A garmin egészség illetően az egyik legjobb szerintem, ( most voltam beteg és tisztán látszott hogy hiába alszok sokat, a body battery nem ment 27 fölé …. És az éjszakai stressz szint is brutális volt)
akku remek, edzés követés úgyszintén. Pár perces mókával megy itthon az EKG is.
Hívás minőség jó, hallom és hall a másik fél is.
NFC fizetés működik használom.
Ha teheted én a garmint venném .-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz zolnagy #24230 üzenetére
Nekem a mai. [kép]
Az a durva, hogy tegnap délután iszogattunk és már máskor is látszott, hogy ilyenkor mennyire magas a stressz szint amíg az alkohol tart. Nem is mozdult a body battery hajnal 1-ig kb semmit.
Es ahogy előttem is írtak amíg beteg voltam az is teljesen látszott az értékekből.-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz Bullitz #24242 üzenetére
Telefon ott kell legyen a közelében és tudsz beszélni. Bt kapcsolaton keresztül. Tudsz hívást is indítani így nem csak fogadni.
elutasitas alatt mit értesz? Android alatt van előre definiált szöveg és írni is tudsz. IOS alatt sajnos nincs ( Apple üzenet kezelés…)-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
Ha hétvégén 20% kedvezmény van a az Arana Mall Garmin. Venu, Vivoactive órákra. Ha valaki pont most szeretne venni.
-
gery2123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest