Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoshida

    aktív tag

    válasz freemanone #4611 üzenetére

    Elég lehet a telefon is, de nem sok androidos telefonról tudok, ami képes egyfolytában hallgatózni, elővétel, és gombnyomás nélkül, ráadásul otthon kéne lennie mindig egynek. Olyat már csináltam én is, hogy bezártam már az ajtót, akkor jutott eszembe az ip kamera, és a telón lévő assistantnak mondtam be hogy kapcsolja be, és szépen végre is hajtotta a parancsot. Viszont 99%-ban gyorsabb, ha behozom a domoticz-ot a telón, és rányomok a bekapcs gombra.

    Amúgy úgy látom, hogy az a legjobb (nekünk tuti), hogy ha van pl. tv vezérléséhez távirányító, telefonon app vagy domoticz kapcsolók, és a hangvezérlés.

    Adott szituációtól függ, hogy melyik a gyorsabb :) Ha épp a kezed mellett van a távirányító, azzal a leggyorsabb bármit csinálni. De ha messze van, és a telefon van a kezedben, akkor valszeg az lesz a gyors.
    Ha semmi nincs nálad, de épp mászkálsz, és akarsz halkítani pl. a tv-n, vagy készülünk elindulni, kaparjuk össze a gyereket, akkor a legegyszerűbb közben hanggal kikapcsolni a tv-t, set-top-box-ot, stb.

Új hozzászólás Aktív témák