Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz fokukac #80475 üzenetére

    Ugyan, Vályi Pista is megmondta, hogy NEM IGAZ!!!

    A pánik kitermeli a saját okát, ha volt, ha nem. Ezzel kezdjük.

    Csókoltatom azt, aki rájött, hogy a megcsappant dízel-kereslet miatt nem fogy úgy az AdBlue, ahogyan kéne, aztán megnyomta a pánikkeltő gombot, mire az összes hülye elkezdte felvásárolni, mintha nem lenne holnap. Pedig semmiféle AdBlue hiány nem volt és nincs is, ha annyira lenne igény, mint eddig. Ám most hirtelen raktározni akarunk hektoliketereket, annyi meg sehol nincs. És ez aztán olaj a tűzre, bravó!

    Három kamionos cimborámmal beszéltem ma és az ország legnagyobb gépkereskedőjével, fogják a fejüket ettől a baromságtól. Ja, az AdBlue romlandó, nem nagyon érdemes ezer litereket elásni. Eddig is volt, most is van, lesz is, ne üljetek fel a pánikkeltő vészmadaraknak. Most voltam a benzinkúton: van, lehet kapni.

    Annyit elért az az okos seggfej, hogy a szerbek röhögnek a markukba a hülye magyarokon, akik - mint Covid idején a wc-papírt - raklapon veszik tőlük a túlárazott adalékot. Ja, és nyilván emiatt idehaza is drágább lett. Remek üzleti húzás volt.Ne dőljetek be ennek a baromságnak, nem azzal van baj, hogy nincs AdBlue, hanem azzal, hogy 500 Forint felett van a gázolaj b+.Csókoltatom a szakértő, apokalipszis-vészmadár "kollégákat" is, akik rátesznek egy lapáttal.

    #adblue #pánik #tömegmanipuláció #hoax

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák