Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz erdey_a #76319 üzenetére

    igen, sűrűbb, "jobb", ízletesebb, drágább. amint ToBeY írta ő aldiba/lidlbe megy, ott meg nincs, ezért ajánlottam azt.

    egyébként mi szószokba nem rakunk passatat, abba canned chopped/peeled tomatoes megy mert mi úgy szeretjük.
    hacsak nem nyár van mert akkor a sajátunk, megforralva lebőrözve aztán szépen lepasszírozva... de ez most nem jöhet szóba, mert tél van.

    cirio és társai jelenleg nem jöhetnek szóba, főleg mert nincs munkánk és bevételünk, de nekünk alapból nem túl híg és épp elég jó az aldi/lidl passata is, mert számunkra a pizzára jó, íze nem rossz, nem csinál savat, és harmadannyiba kerül mint egy márkás (és nyilván minőségibb) cucc. régen csak ilyesmiből főztem/főztünk, aztán jött a házprojekt stb, és szép lassan lejjebb adtunk az ilyen flancolásokból :D de még bőven maradt miből leadni így is.

    valamelyik nap pl. lidlben találtam mezei extra dry chardonnay pezsit ("blanc de blanc") 995 ft-ért az "eredeti" 1299 helyett.

    régebben 1299ért habzóbort sose vettem volna, most meg megvettem ezt ennyiért. megittuk, ízlett, nem csinált savat, nem fájt tőle a fejünk másnap, tehát lehet, hogy volt benne szőlő...

    ennyi erővel akár vehetünk ebből ismét, mert a laurent&perrier kifogyott, a moet&chandon snassz, a dom perignon utolsó évjáratai elég karcosak, rendes pezsgőt meg úgysem tudsz megfizetni, akkor mit szarakodjunk? :DD

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák