Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    mindig olvasom, hogy mi történik ebben az országban. Eljutottam arra a szintre, hogy diszkonnektelni kéne az infót, mer csak felb*sz.
    Szemelvények az elmúlt néhány napból: nincs pénz semmire. különadókat vetünk ki, amit nyilván nem a 'zemberek fizetnek meg... nincs pénz arra a k. hídra. a fővárostól és úgy általában az önkormányzatoktól sok tíz milliárdot vonnak el, mert válság van.
    De közben elkezdünk építeni 65 milliárdból Moto GP-pályát a puszta közepén, ami nyilván valakinek jó lesz (közben az előző, fékész moto gp-pálya azóta is úgy áll otthagyva, ahogy 10 éve).
    Már megint a megszűnés szélén az egyik legnagyobb nem propaganda-médium.
    Apa csak egy van.
    Az egészségügy, a kórházak kapacitása és minősége csak hetek, hónapok múlva állhat vissza a korábbi szintre (ami ugye olyan jó volt. közben pedig a járványunk elmaradt, igaz, hogy 30 ezer tényleg beteg embert hazaküldtek haldokolni, meghalni, szenvedni)
    Sok tízparancsolat kell még. Meg miatyánk. Meg szentháromság. Mert apa csak egy van... és ő inkább a focit szereti, szóval így jártunk.
    A közlekedési főokos pár naponta kitalál valami baromságot. Meglévő aluljárók betömésében, felüljárók elbontásában, csomópontok leszűkítésében nagyon jó. Most éppen a pár éve 3 éven át felújított moszkva kálmán teret akarja újra felásni, miközben amúgy füldút simaságú utakon közlekedünk mind ebben a városban.
    A Kossuth Lajos utcát - amit 2 éve felásott a főtáv - az elmúlt 2 hónapban még kétszer fölásták. aztán most visszatemették.
    Most több nem is jut eszembe.
    Öröm adózni ebben az országban, minden fillér jó helyre megy..! :)
    remélem, törlik :)

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák