Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #63974 üzenetére

    Tegnap az történt, hogy reggel is esett mikor melóba mentem, délután is amikor jöttem, meg estefelé is, amikor születésnapos baráti összejövetelre mentem. Kb. éjfélkor indultam haza, ekkorra kb. 14 fokra hűlt a levegő, ennek következtében irgalmatlan köd lett, de úgy, hogy folyamatosan lepte be a szélvédőt, rendesen ablaktörlőznöm kellett hogy kilássak tőle. Plusz ugye látótávolság 20-30 m. Nem esett jól. Ismerve a környék vadállományát. Most is a városban már kelt fel a nap, de itt 14 km-el lejjebb meg még mindig sűrű köd. Hiába no, itt az ősz.

    Máshol is úgy megy a laborvizsgálat alapesetben mint nálunk? Reggel 6:30-tól 7:00-ig sorbanállás, tülekedés az SZTK bejárat előtt, a bátor securitys 7:00-kor kinyitja az ajtót, és a 100-120 fős tömeg zombihordaként özönlik részben a kartonozóba sorbaállni, részben a lépcsőn föl a laborhoz sorszámot húzni. Aztán 7:30-tól futószalagon sorszámhívás. Ha ügyesen tülekedik az ember, akkor 8:30 körül már végez is.
    Most kivételesen protekcióm lett, nem is ott vették le, de mekkora különbség, hogy végigkínlódja az ember a tömeget, és úgy megy be vérét hullajtani, vagy ismerős bekísér egy egész más helyre, és ott elcseverészve mellesleg leveszi a vért. Sajnos felnőttkoromra elgyengülős lettem, pszichés alapon, gyerekként semmi, mostanában meg volt már hogy leizzadtam elsápadtam. Na ez most kimaradt.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák