Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A nyomtatók tudnak úgy nyomtatni, hogy egyszer a páros oldalakat nyomtatják ki, aztán a páratlanokat? Azért, hogy több oldalas dokumentum úgy kerüljön papírra, hogy az első papírlap egyik oldalán az 1. oldal, másik oldalán a 2. oldal legyen és így tovább.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Egy HP Laserjet 3020 van a cégnél. Egy ilyen el tudja küldeni valami céges szerverre ha nyomtatok róla? Nem akarom hogy nyoma legyen, hogy tudják mit nyomtattam. Telefonról akarok OTG kábelen nyomtatni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
válasz Csavarnyuzo #15080 üzenetére
A log az mit jelent? Az egy feljegyzés mikor használta valaki a nyomtatót? Vagy ha a dokumentum olyan mint a .doc .docx vagy olyan .pdf amiben szövegre lehet keresni akkor a szöveget magát is elmenti a log?
Droid fog tudni rá nyomtatni usb-n?
Igen, már nyomtattam rajta, működik. HP Inc.-nek van egy "Nyomtatószolgáltatás beépülő" nevű alkalmazása Play Áruházban, ingyenes. Ennyi elég is volt szoftveres oldalról. Kellett még egy microUSB-USB Type A (OTG) és egy Type A-Type B átalakító.
Igazából sok nyomtató van a cégnél de ez az egy van az irodán kívül a csarnokban ahol a gépek vannak és egy munkás hozzáfér. Persze nem ezért tették oda de néha muszáj privát dolgokat kinyomtatni (pl. orvosi, jogi dolgok). Nem szép dolog de így egyszerű gyors és olcsó. Nem akarom hogy valaki ezeket elolvassa, megtudja mi van leírva. Nyilván vehetnék nyomtatót de kb 10 lapot nyomtatok fél évente. Egy fizetős nyilvános helyen nyomtatni meg megint olyan dolog, hogy ha a dokumentumon lakcím, TB szám, adó szám, stb. érzékeny adatok vannak hát akkor inkább nem.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
válasz Csavarnyuzo #15082 üzenetére
Üdv! Ha vennék akkor milyen nyomtató kellene vennem? Mondjuk ha nem használom akkor el tudom tenni szekrénybe, hogy ne menjen bele por. De tényleg ritkán használnám.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Köszönöm! Akkor erre gondoltam: Xerox Phaser 3020V/BI . Jó választás lenne ezt venni?
Otthoni felhasználás, ritka használat, nekem elég a fekete-fehér nyomtatás, olcsó. Arukereson 41 visszajelzésből 2 adott 1 csillagot, a többi 4 vagy 5 csillag.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Az új nyomtató (Brother HL-1222WE) minden bekapcsoláskor működésbe hozza a lakás kismegszakítóját. Ez a nyomtató hibája vagy a lakás villamos rendszere elavult? 50 éves panellakás.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Brother HL-1222WE. Az eredeti dokumentum szkennelve van és már azon is vannak helyek ahol halvány a szöveg. A másolatot akarom kinyomtatni és meg lehetne emelni a tintamennyiséget a nyomtatásnál, hogy a kinyomtatott másolaton azért olvashatóbb legyen a szöveg?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A Brother HL-1222WE nem tud vezetéken csatlakozni az LG G4-hez? Nem tudok így nyomtatni a telefonról? Most kell a papírt kinyomtatni.
Fent van a Brother iPrint&Scan és a Brother Print Service Plugin. Vezetékkel összekötöm a telefont és a nyomtatót de nem találja.
Válasszam a Set Manually és adjam meg a nyomtató IP címét? Nem tudom az IP címét. Nyomtató hátulján nem írják.iPrint&Scan fut, Add Device és ezek az opciók (Support): Wi-fi; Bluetooth; NFC; Remote Printer. Kimaradt a vezetékes kapcsolat?
HP-n nem volt ilyen gondom. Ott azt hiszem elég volt a telefonra tenni a HP Print Service Plugin-t. microUSB-USB Type A (OTG) + Type A-Type B átalakító és ment a nyomtatás.
-
tknof1871
őstag
válasz Csavarnyuzo #15882 üzenetére
(#15880) PociAti + (#15882) Csavarnyuzo
THX!
Nincs egy wifi router, amire mind a telefon mind a Brother kapcsolódik/kapcsoható?
Van router de nem tettem rá a nyomtatót.
A kábel annyira kézenfekvő és egyszerű. Szeretem a kábeles megoldást. Nem tudom miért nem támogatja a telefonon.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! szkennelt dokumentum, halvány betűk, Brother HL-1222WE
Van néhány fontos papír dokumentum, amin a betűk halványak, alig látszanak. Amikor kinyomtatták őket már rég tonert kellett volna cserélni. Így kaptam 1 példányt belőlük. Szkenneltem őket PDF-be (talán van olyan is amit valamilyen képfájlként) és mikor kinyomtatom őket, akkor persze még rosszabb lesz az eredmény, pedig kikapcsolom a tonertakarékos üzemmódot.
Milyen beállítássokkal lehet javítani a nyomtatott másolat olvashatóságát? Mielőtt kinyomtatom elő lehet hívni egy panelt amin állítani lehet a fényerőt vagy a kontrasztot? Milyen opciót kell bepipálni, honnan kell kivenni a pipát?
Az eredeti dokumentumok nem színesek, fehér papír, fekete betűk. Kivéve a pecsét, és aki kiállította a dokumentumot annak az aláírása, színes.
BTW másik topikban azt javasolták inkább próbáljak hozzáférni egy komolyabb fénymásolóhoz, csináljak fénymásolatot az eredeti dokumentumokról, addig állítgassam, amíg elég jó lesz a fénymásolat. A fénymásolatot szkenneljem be otthon aztán azt nyomtassam ki. Ez működik, a kommentelő leírta. Csak én WTF??? Az egész azért mert évtizedekkel ezelőtt valaki nem akart tonert cserélni és gondolom nem 1-2 embernek csinált problémát vele.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Brother HL-1222WE nyomtató
Az A4 papír mérete 210 x 297 mm. Ha A4 beállítással 210 mm széles de 297 mm-nél kisebb papírt teszek a nyomtatóba az károsítja?
Néha nem kell egy egész A4-es papírra nyomtatni. Elvileg egyszerű lenne valamit beírni a Google Docs vagy a World-be, 1-2-3 sort, kinyomtatni, ollóval levágni a papír tetejét. A maradék papírt meg félretenni és újra felhasználni ha megint ilyen keveset kell nyomtatni.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest