Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Nekem évekig volt MP160 és produkált érdekes dolgokat.
Nézd meg, hogy nem e tintásak véletlen a patron érintkezői. Próbáld meg megtisztítani valami gyenge alkohollal vagy hasonlóval, és töröld szárazra. Én objektív tisztítót és szemüvegtörlőt használok.Ha ez sem működik akkor service menüből próbáld resetelni a patronokat:
1. Áram alatt van a nyomtató, de nincs bekapcsolva, nyomd meg a Power gombot miközben lenyomva tartod a stop/restet gombot
2. Ha a power led világít, kétszer nyomd meg a Stop/restet gombot közben nyomva tartva a power gombot
3. Elengeded először a power majd a másik gombot, így a nyomtató elvileg belép service mod-ba: (0-t ír folyamatosan a kijelző)
4 Ha megvagy, annyiszor nyomd meg a Stop/reset gombot, amilyen resetet szeretnél végezni :
1 time Service pattern print
2 times EEPROM print
3 times EEPROM reset
4 times Waste ink counter reset See waste ink counter reset
procedures below.
5 times Destination setting See Destination setting
procedures below.
6 times Print head deep cleaning
11 times Button / LCD checking
12 or more times Returns to a menu selection5. Ezután rögtön nyomd meg a POWER gombot ami elvileg megvillan egyet.
6. Nyomd meg még egyszer, és a nyomtató kikapcsol.
7. Kapcsold vissza és nézd meg, működik-e a reset.Nekem egyszer sikerült az, hogy telinek látta a patronokat. Ha már ezt sikerült elérned az is jó, mert utána ha egy patronnyit elnyomtatsz és jelzi, hogy kifogyott akkor fel fogja ajánlani a resetet ami kikapcsolja a tintafigyelést.
De volt olyan is, hogy random írt hibát és nyomkodtam EEPROM resetet meg mindent és jó lett.
Ha ezek sem jönnek be, nem tudok jobbat...lehet meghalt valamelyik patronod.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest