Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
-
mitoman
tag
Köszi a segítséget, végigcsináltam, az írás patron és fej ki-beszerelésről szól, már kipróbáltam
az összes létező variációban, mármint szervizmód és gombkombinációk, szerintem semmi baja nem lehet a fejnek, ez csak egy trükk lehet, kb. 5 éve használom, de a forgatókönyvet előre írják, ennyi.
Amúgy a most kaphatók semmivel sem tudnak többet, csak wifi meg egy kis netes ámítás.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
Krisz79
őstag
Azt hiszem először az 50-60C fokos deszt vizzel próbálkozok.
Gondolom fecskendő,cső belefúj a fejbe...
Bár tegnap próbáltam, alkoholos ablaktisztitóval,de a fecskendő végén levő cső picit nagyobb volt mint a kiálló fúvóka.
igy sajna nem tudtam kellő nyomás alá helyezni a szipkát,kifolyt a patron tartó lácába.
Illetve félő,hogy el fog fogyni a fekete patronom a sok teszt nyomástól.
Hiába nem fogy a tinta,gondolom a chip előbb utóbb nem fogja engedni a nyomtatást.
Jól gondolom?
Kérnék segitséget,hol érdemes vennem
patront,milyet esetleg ha Én töltögetném, akkor gondolom resettert.
Vagy gondolkodjak el 1 donor vásárlásba,amiben jó a fej. (találtam 1et Baján, 3ezerért.)
Vagy vegyek inkább új nyomit?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
Úgy néz ki sikerült.
Forraltam vizet,fecskendő,rá a fejre, 2x megcsináltam.
Még halovány a fekete a teszt nyomásnál még kicsit szaggatott.
Gondolom a fejbe került viz miatt halvány még a nyomtatott papir.
De legalább valami van....
Kérdés,hogy ennek mennyi idő mig kiürül a fejből a befecskendezett viz.
Bizva,hogy aztán helyreáll a feketének a szine....[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
epzon
őstag
azért csak óvatosan ezzel az ajánlgatással meg, hogy 10 éve ontják magukból. Az ISO sem garancia mindenre, pláne nem a 9001
Amiket te ajánlottál azokról is hallottam már épp elég rosszat. A legnagyobb gond ezekkel a cégekkel a kiszámíthatatlan minőség. Van hogy egy ideig minden rendben aztán egyszer csak sz.rt kapsz. Sőt az sem ritka amikor egy bejáratott nevet egyszerűen lemásolnak (azaz hamisítják az után gyárottat). Az életbe nem fogod megtudni, hogy most ez hamis volt, vagy csak rossz.
Mr. Teddy: karakterhibával akkor szoktam találkozni mikor egy portra több nyomtató van feltelepítve. Ez nem a pdf vagy a nyomtató hibája, hanem nem a megfelelő módon kapja a készülék az információt.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Nem is háborogtam ezért. Ezt csak arra írtam, hogy nem megbízható a minősége. Lehet, hogy évekig jó, de egyszer csak nem azt kapod amit eddig. Sok mindent kipróbáltam már kisebb nagyobb sikerrel. A legközelebbi nyomtatóm egy epson L800 lesz, és talán végleg megszűnik a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Canon IR2020 Eladó
- Canon MG5750 multifunkciós nyomtató tölthető tintapatronokkal
- Ricoh Aficio SP C222SF színes lézer nyomtatő
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc, 15 ezer lap a tonerben
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest