Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz keIdor #12203 üzenetére
naaagy?..
b+.. mikor tizenéve megvettem a HAF 932-őt, azthittem sose növöm ki.. erre?.. max 335-ig fogadhatok kártyát "kényelmesen"
egy szebb 4080/4090 el sem fér már" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
keIdor
titán
válasz - = Zk = - #12204 üzenetére
Volt nekem is, oldalt a nagy venti jó szolgálatott tett. GTX-680 SLi-t elvitte minden gond nélkül.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sontir Fel
őstag
válasz - = Zk = - #12204 üzenetére
Ezért döntöttem annak idején a HAF X mellett. Külföldre költözés miatt ki át kellett pakolnom egy kisebb kuckóba, de még mindig vár rám otthon a padláson mondjuk az új kuckóban "fekszik" az alaplap és be kell lássam, hogy ez igen kényelmes
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sontir Fel #12207 üzenetére
pedig külső adatok szerint jobb a 932... érdekes....
nekem nincs elképzelésem, milyen kuckó válthatná fel ezt.. a HAF széria "széép" de drága... jólenne élőben megnézni valaholKeldor.
hát nekem nem sokat ér, igaz meleg is a szoba ha úgy van" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Busterftw
veterán
válasz Sontir Fel #12202 üzenetére
Közben az alaplap dobozban találtam egy harmadikat.
Ha leég az egész cucc akkor itt élőben közvetítemTalán hétfőn megjön a kártya.
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #12209 üzenetére
Nyomd be rendesen a VGAba, nézd meg, utána, hogy bent van-e. Nem fog az leégni.
Amúgyis van 2-3-4 csatlakozós átalakító, szóval van választék a piacon, mindegy melyiket használod. Itt a topikban is van mindenféle, nekem momentán 4x8pines van, de van sok 2x8pines is. A gyári VGA mellé csomagolt meg 3x8-as."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Dave567 #12212 üzenetére
AZONNAL kukázni az Armory Crate-t, már akár UEFI-ből is (letiltani, írmagját is kiirtani, mindenhol megakadályozni). Többen panaszkodtak már miatta. Amit még megnézhetsz, mert nekem UEFI frissítés után ez szokott lassulást okozni: újratölteni az XMP-profilt. Utána a CTRL+Alt+Del a működő Windowsban, és megnézni a memória fülön, h rendesen megy-e. ReBar ellenőrzése (pl. GPU-Z alatt). RGB-re alternatív programot is nézhetsz, ha hiányzik.
Ez a konfig egy jóféle válogatás, kár lenne sokat szopni vele.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Dave567
addikt
válasz Dave567 #12212 üzenetére
Most itt csak ennyit tudtam, Mw-ben egy kicsit hosszabb folyamat, mivel nagy a fájl.
Kb a játékban is ilyen.#12213muxi-muxi égebben nem volt, de másik gépen is ezeket produkálta, akkor nem volt Armoury.
Ahogy néztem Mw-ben felt ment a RAM 17000 gb-ra, mármint a VGA, de csak 98%-on van a kihasználtság.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Dave567 #12215 üzenetére
32GB ramod van, szerintem lényegtelen, hogy 5GB-ot eszik, vagy 15-öt, amíg nem fogy el.
Tessék nálam így néz ki New World alatt:
Vram: ~16GB
rendszermemória: 18GB... ez néha elmegy 21-ig is."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
4090 akkor mehet 3 pinnel is? 4. Nem muszaj? Max 1 hetig, ha ugy alakul..
Véleményem szubjektív...
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #12218 üzenetére
2-vel is, sokan használnak olyan kábelt. Mondjuk ha gyárilag 4x8, akkor nem tudom mennyire oké 3-al üzemeltetni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sontir Fel
őstag
válasz - = Zk = - #12208 üzenetére
Most raneztem a specifikaciora, hat... ugy tunik nem ferne be a 4080 a HAF X-be, ha esetleg erre vetemednek, szoval jelenleg nincs visszaut
Mondjuk ugyis az ilyen full nyitott hazak tetszenek most, felfurni a falra a karbantartas meg kimerulne random suritettlevegozesbenBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Laraxior
titán
Van valami egyszerűbb program amivel tudok fullképernyős játékot felvenni? Valamiért az Afterburner az istennek nem akarja, mindig visszaugrik olyan 60-70FPS-re, tehát képkockára is, nekem meg 120 kellene
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
-
-
Laraxior
titán
válasz zebra_hun #12228 üzenetére
Ez lesz a jó, köszi
-
- = Zk = -
félisten
válasz rumkola #12229 üzenetére
így van....számomra a re-shade helyettesítője
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
ASUS ROG STRIX RTX 4090 - A paszta "kifogyott", PAD nem is volt.
Strix-nél is beüthet a szar.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz fahrii #12234 üzenetére
Nem az a lényeg hanem a paszta.
Ezért lőnek ki a hotspot-ok.
Reddit-en elég sok 25-30 fokos eltérés szembejött (gpu vs hotspot).De amúgy a legvégén kijött a különbség az ürgénél akié a kártya.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
tom81042
tag
válasz Busterftw #12194 üzenetére
Milyen tápod van? Nekem egy olcsobb, gagyibb 650-es, és nekem is csak 2 kábel van hozzá, viszont azok dupla 8 pinesek. Szóval mindkét kábelt rádugtam a tápra es az egyik kábel végén lévő 2 db 8 pines csatlakozókat az átalakítóra majd a maradék egy helyre a másik kábel egyik 8 pinesét, és teljesen jól működik.
-
voodoo98
addikt
válasz - = Zk = - #12232 üzenetére
Kicsit off, de lezán kapcsolódik:
Ha már reshade témakör: feltűnt, hogy DX11 és DX12 között (ugyanabban a játékkal akár) van egy kis különbség grafikailag. DX12 egy kicsivel blurosabb (távoli fákon lehet a legjobban észrevenni), de vannak játékok ahol sokkal jobban (pl.: codnál DX11-ben még (pl.:codww2) elég éles/tiszta a kép, de mw2019-től kezdve iszonyat bluros még 4k-ban sharpennal is).
Ez ellen nem lehet tenni vmit? Milyen "effect" ez? Chromatic abberation-re hasonlít talán a legjobban.
Reshade Lumasharpennel és Adaptivesharpennel lehet próbálkozni vagy GE Sharpen funkcióval.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nutella1
őstag
válasz voodoo98 #12240 üzenetére
Nézd meg, hogy MW2019-nél tudod-e választani a FidelityFX Cas-t? Ha igen, élesíteni fog a képen. De az MW2019 grafikája (mai szemmel) elég silány sajnos. Sok mindent nem tudsz javítani rajta. Elég ocsmány, néztem én is, pár hete tettem fel újra. Aztán uninstall. Idegesítően ronda.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
- = Zk = -
félisten
válasz voodoo98 #12240 üzenetére
én már évek óta nem foglalkozom ReShade-del, sry ebben nem tudok mit mondani... én picit (60%)felhúzom a színt, nV vezérlőben és rátolok egy csepp élesítést nV panelból, elmosódás nélkül persze... nekem így nagyon szép bmilyen játéknak a képe...
Division 1 demonál használtam utoljára ReShade-et, most kapcsolok....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Busterftw
veterán
válasz tom81042 #12239 üzenetére
Corsair cs750m 80+ gold, van 4 pcie csatlakozó rajta szóval nem gond, mehet rá 3 ággal az adapter ami jár hozzá, csak nem volt 3. kábelem de aztán találtam hozzá.
Sokay elmond a tápról hogy hivatalos oldalon azzal hencegnek, 4.gen Intelre volt felkészítve
Nyilván nem akkor vettem, valamikor 2017ban gtx 1080 mellé,
de ha a 3080ti power spike-okat kibírta akkor a 4080 is menni fog[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz nutella1 #12242 üzenetére
Nem tudom, de MW2-nél lehet és azt is használom, az elég jó.
De akkor is meg van a DX12-nek egy ilyen jellegzetes blur "effektje" a DX11-hez képest.
BFV vs. BF2042-ben elég jól kijön, Hell let Loose-ban is csináltam screenshotokat és ott is látszik, pedig 4k 27"-es monitorom van.Én nyomtatom a reshade-t minden hol ahol csak lehet (HLL-ben nem lehet, el sem indul vele a játék).
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
tom81042
tag
válasz Busterftw #12244 üzenetére
Simán bírni fogja, nekem is PNY 4080 van, 320 Watt a power limitje és nem is lehet feljebb tenni bios update nelkul. Nekem valojaban 2 darab PCIE csatlakozora van rádugva a tápban a 3-as gyári kábel, szoval ezek szerint 2 is elég. Inkább azt beállítani a hozzá járó tartóval hogy tartsa a kártyát az a szívás mert a ventillátor hozzá tud érni a szivacsos részhez és kerreg, szoval nekem késsel le kellett faragni belőle, vékonyítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nu, tapasztalat..
Ha 3 pin van bekötve a 4-ből a gyári adapterrel, akkor is megy a 4090, csak annyi, hogy AB-bel nem engedi kitolni a TDP limitet.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- ! Garanciális !! Újszerű! RTX 4060 8GB OC /Jótállással!/Dobozos!/Beszámitás!/Posta ok!/
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest