Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pidzse4

    aktív tag

    válasz KAMELOT #11112 üzenetére

    Én 4 K ra vettem és 60 FPS re pont azért hogy ne essen alá soha ne legyen döccenés, se mikrolag mert azt utálom. Nekem 60 fps elég és tökéletes is. Nem szeretem a vizet de ezt tudod. a 13600K ra is csak azért vettem 280 vizet mert a levegő nem volt elég semmire. Én úgy akorom hűteni ahogy most hűtöm passzivan hűtőbordával és ennyi. Ha jó a házhűtésed és 60 fps re korlátozod a játékot nem kell venti hozzá mehet a passziv hűtés főleg igy hogy rohadt meleg van. Nyáron nem kell rá venti télen még annyira sem fog. Azért nem rossz hogy egy 4090 re nem kell még venti sem ha 60 fpss el játszol max beállitás mellett. Jó hogy olyan nagyon nagy rajta a hűtőborda valószinüleg azért lehet megcsinálni.

    koxx: ha megnézed a videot magad is látni fogod hogy 60-73 fok között mozog max. Úgy hogy a venti 0 rpm . Csak a házhűtés megy meg a cpu ventik és ennyi. Azért az szerintem nagyon jó. Másnak ventikkel 65 fokon megy játék közben. Persze ha nem volna 60 Fps re korlátozva tuti nem volna elég a passziv hütés tudom de nekem a 60 fps elég. Tökéletesen folyékonyan döccenés nélkül játszom.

    KRoy19: Nem kapcsolnak be a ventik 50 foknál mert én ugy állitottam be, hogy ne kapcsoljon be csak 80 fok fölött. Azt meg el sem éri.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák