Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz DroiDMester #10095 üzenetére
Köszi szépen, akkor ezt meg is rendelem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #10102 üzenetére
Egyébként megmértem, 7 cm van a jelenlegi kártyám (EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING) és a ház oldallapja között becsukott állapotban. A kártyát 136.75 mm magasnak írják az oldalon, míg a kiszemelt Palit GeForce RTX 4080 GamingPro méretei a hivatalos oldala szerint 328.9 x 132.9 x 63.4 mm, azaz akkor elméletileg "alacsonyabb" lenne, mint az EVGA?
A házam amúgy egy Cooler Master C700M, azaz nem kis darab, szóval valószínűleg elég helye lesz a 12VHPWR kábelnek, de azért megkérdezlek titeket is, hogy mennyire kell odafigyelni a kábel hajlításakor?
Beszerelhetem állítva is a VGA-t, adtak Riser-kábelt a házhoz, de nem tudom, elférnek-e akkor a HDD-k, valószínűleg nem, de majd kiderül. Ja, és vettem még régebben egy VGA-kitámasztót is, szóval elvileg most már minden oké lesz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
petymeg
addikt
válasz Vistaboy #10103 üzenetére
A ház füzetében azt mutatta az ábra, hogy 4 cm-től kisebb ívben ne törjük a kábelt. Nekem 3 cm volt a hézag és elfért úgy, hogy éppen nem nyomta az üveg, de kicseréltem egy rövidebb 90 fokosra. A táphoz 60 cm-est adtak, alig bírtam betuszkolni a táp elé, ez csak 35 cm.
Ilyen volt.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-=RelakS=-
veterán
Értem én, hogy mennek le az árak Hardveraprón is, de ez mégis WTF?
(111 086 Ft egy ROG Strix 4090-nek látszó tárgy)
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #10109 üzenetére
Eladta és átírta az árát.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Motion_Blur
félisten
válasz tomas51 #10107 üzenetére
Szia, ez gyönyörű szép, gratulálok
Másrészt megkérdezném hogy ezt a vertical gpu bracket-et használod, és ha igen, honnan szerezted be?
Előre is köszi, és bocsi az OFF-ért
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
őstag
válasz Motion_Blur #10112 üzenetére
Lian Li Caseking, ez Coolermaster, ha jól sejtem és amazon.de, 3 nap alatt itt van, valami 70 euró, nekem is ilyen van
[ Szerkesztve ]
-
-
tomas51
senior tag
Köszönöm!
Nem vagyok fan fan, csak most ez build jön be
Később majd valami nyitott ház vagy valami csőváz a terv, ez nem mostanába lesz, de tervben van. -
tomas51
senior tag
válasz Motion_Blur #10112 üzenetére
Köszi szépen!
Phanteks vertical, egy pcie 4.0 ás ráfaragott cooler master riser kábellel.
Eredetileg 3.0 pcie volt hozzá de voltak anomáliák a géppel, és utána moddoltam rá a cooler master risert, nem jó hozzá de én megoldottam.
Azért vettem ezt a fajtát mert így néz ki szerintem a legszebben, mind ha nem is lenne ott semmi, ilyen nagy vasdarabokat nem akartam oda tenni, illetve a vga pozícíó sem tetszett volna.
-
tomas51
senior tag
-
tomas51
senior tag
válasz Lacielvtárs #10122 üzenetére
Szép build!
Valóban ez a kártya most jól sikerült szerintem is, plusz coilwhine kb nulla ami jön belőle, akkor se amikor 380-400wattba ugrál.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tomas51 #10123 üzenetére
köszönöm
igen és a hőfokok is nagyon rendben vannak, alapvetően én a korábbi 3090 Ti hőfok miatt váltottam a nyitott házra, de ezzel a kártyával már nem lenne indokolt, de marad mert tetszik a látvány[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tomas51
senior tag
válasz Lacielvtárs #10124 üzenetére
Érhető igen a nyitott build, ahhoz képest hogy zárt helyen van, nagyon viccesek a hőfokok a 30-as szériához képest, persze ez a nagy hűtőnek is köszönhető, illetve a vram és a hotspot is igen alacsony.
-
Raymond
félisten
Ugy latszik van mozgolodas (vagy legalabbis kezd lenni) a 4080 araknal:
KFA2 GeForce RTX 4080 ST 1-Click OC - 1099 EUR
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Motyi
senior tag
Már egy ideje nem olvasom a fórumot, azt hittem ezen már túl vagyunk:
4090 FE Connector melted with Cablemod Adapter installed [link]
-
tom81042
tag
válasz Raymond #10127 üzenetére
Ez a KFA2 ráadásul egy nagyon jó, felső - közép kategóriás kártya: https://www.youtube.com/watch?v=jGORmB6GoH8&t=877s
-
tom81042
tag
válasz KRoy19 #10101 üzenetére
Az mondjuk szép, akkor hagyd is úgy, csak vigyázz ha UnderVolt-olsz akkor lehet kell rá egy pici plusz Mvolt
Azt nem tudja valaki hogy a Furmark - Gpu benchmarks - Preset 2160 (4k/UHD) az miért üt AZONNAL power limitet ilyen nevetségesen alacsony orajelen és Mvolt-on is??
-
addikt
Átnéztem az ASUS videókártyám / alaplapom / Tápom dobozát, de csak a PSU -ba találtam egy 20% -os kupon -t cabelmod oldalára.
"Szerencsére" cabelmod.eu oldalal fizetéskor nem fogadta el a 90 fokos adapter + kábel kombóhoz.
Már megrendeltem szóval mind1 de mit csinálhattam rosszul ? (jól írtam be + nem azt írta ki. hogy már felhasználták)
Vagy nem jó oldalon próbáltam ?
-
tomas51
senior tag
válasz ImpersonatoR #10134 üzenetére
Miért cablemodot vetté?
Röhejesen drága szerintem.
Ez a fajta 3500.ft ból itt van, nem hinném ne tudná azt amire kitalálták.[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
Ezt annak kell tudni aki ilyet akar.
Mondjuk én nem értem azokat az ormótlan hűtőket, mert biztos jó de vicc ahogy kinéz, plusz rohadt sok helyet foglal, és az összes hő rá megy a gpu ról.
Gyakorlatilag át nyomod a procin a vga hőjét is.
Árban meg kb annyi mint egy 240-es vagy 360-as vizes hűtő. -
torma1981
veterán
válasz tomas51 #10137 üzenetére
Azért az sem mindegy milyen a proci, stb. Ha nagy a hű termelés akár. Meg sok embernek nincs Akkora háza, hogy egy víz normálisan elférjen. Pl AMD 7800x3d-hez nem vettem én sem vizet, mert a meglévő BeQuiet Dark Pro 4 elég rá, mivel nem melegszik annyira. De pl 13700k volt még tervben oda vettem volna vizet, mert az ahogy írják forrófejű.
Ha megvan egy hűtő akkor macera eladni stb. Azért sok ismeretlenes ez.
-
addikt
-
Laraxior
titán
Közérdekű a Palittól:
Thank you for your message.
Kindly be informed that the warranty of your graphics card will void once the warranty seal has been damaged or removed.
For this reason, it is not possible to install a new cooling solution without voiding the warranty.
Best Regards/Mit freundlichen Grüßen,
Support-Team
XpertVision GmbHSzóval ennyit a garanciáról.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Perforalt matrica van rajta, szakad amikor leveszed. Legalabbis nekem a kettőből csak egy jött le normalisan, ujrafelhasznalhatóan.
Vegulis mindegy a hivatalos allaspont az ez.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tomas51
senior tag
válasz ImpersonatoR #10139 üzenetére
Ebben igazad van.
-
warcat
veterán
válasz Laraxior #10140 üzenetére
Utánaolvasva egy kicsit, a törvényben kötelező két év(EU, hosszabb használatú elektronikai termék) jótállási idő alatt nem tagadhatja meg a javítást vagy a cserét, csak ha bizonyítja a gyártó, hogy a termék megbontása során rongálódott meg a termék.
Az önként a gyártó által vállalt 3. év során már visszautasíthatja a javítást/cserét sérült matrica miatt.Valószínű a fenti miatt volt korábban az Asusnak pozitív válasza, mert az a törvényi előírás.
Nem a forrás, de itt egy gyors összefogaló(görgessetek le az EU részre) : European Union: Stickers Can’t Void a Two-Year Legal Guarantee
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Laraxior
titán
válasz warcat #10145 üzenetére
Na akkor ha hazaérek fightolok velük egyet, hátha lépnek valami normalisat =)
-
ScomComputer
veterán
Jedi Survivor Dlss mod,ha valakit érdekel : #445
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Megjöttem a kártyával, be is szereltem. Sajnos a kábelfésűk nem voltak jók a 12VHPWR kábelhez, amit rendeltem, szóval egyelőre csak így tudtam megoldani, ahogy a képen is látni. Szerintetek így jó lesz? Igyekeztem minél kevésbé hajlítani, remélhetőleg így nem lesz baja. Holnap teszt.
-
Vistaboy
veterán
válasz #15779328 #10149 üzenetére
Nincs erősen megszorítva, de akkor a biztonság kedvéért inkább leszedem...
Amin a 12VHPWR címke van, az gyárilag rajta volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
- RTX 4070 Ti Asus TUF 12GB
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest