Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz hajbel #41041 üzenetére

    Inspector-ban ugyanúgy hozzá lehet nyúlni a 3D grafikai beállításokhoz, mint az NVIDIA Vezérlőpulton belül, csak itt sokkal több lehetőség van, lehet finomhangolni. Többek között ezt tudja az Inspector, emellett, ahogy flyercreator is írja, lehet pl. OC-zni is a kártyát.

    (#41043) flyercreator: A programnak van egy Profile Inspector része, ott tudod a fentebb említett dolgokat állítani.
    "Ha fps limitet állítasz be RivaTunerrel vagy Inspectorral, a V-syncet kikapcsolod a játékban és a driverben is, akkor az input lag csökkeni fog?"
    Elméletileg csökkenni fog.
    Viszont a hátulütője, hogy a legtöbb játékban így is - hiába nem esnek 60 FPS alá - jelentkezni fog a tearing (képtörés). A FIFA-ban viszont nem tapasztaltam ilyet, ezért is használom itt ezt a módszert.

    Egyébként maga a V-Sync + triple buffering kettős általában megfelelően működik mindenhol. Amit írtam, tény, hogy valamekkora input lag-ot okoz, viszont, ha nem esik az FPS 60 alá, akkor számomra nem volt zavaró, sőt, minden probléma nélkül tudtam játszani. Félre ne értsd, közel sem vagyok az a "meglegyen a fix 60 FPS" játékos, mert én bőven el tudok játszani úgy is, ha azalatt van az FPS-szám.
    Egyébként a legjobb megoldás egy G-Sync-es monitor. Ugyanakkor számomra a vertikális szinkron és triple buffering kettős (már, ahol kell alkalmazni) bőven jó, így nem rohanok a boltba G-Sync-es monitorért. :) Sőt. én sokkal inkább a profibb monitorok híve vagyok, nem a gamer fajtáké. Pedig nagy UT2004 rajongó vagyok, oda meg köztudottan nem árt a "gyorsaság" minden téren, de ott a jelenlegi monitorom is bőven megteszi. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák