Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Sziasztok
Holnap/holnap után csatlakozok egy Gigabyte 970 itx kártyával -
őstag
Na ismét visszatértem. Remélhetőleg ezután már valamikor valamilyen új vga-t mutatok ennyi kérdezősködés után Kutatást közben fennakadt ez a grafikon. Amennyiben kedvezőek a feltételek, nálam is hasonlót kellene elérnie az új vga-nak és így már a GTX980 kerülhet reflektorfénybe. Várható ennek a variánsnak jelentősebb árcsökkenése nyáron? Mit kell tudni a hűtésről? Ez is kikapcsolja teljesen idle-be, vagy meg lehet adni egy bizonyos fordulatszámot a Tweak-el, vagy hogy van ez? Előköszi!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
brumi1024
veterán
válasz SchumiBácsi #25309 üzenetére
Árat jósolni nem szeretnék, a ventikre igen, lekapcsolja és igen, be lehet állítani neki saját ventiprofilt is.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Most RAM-ot cseréltem épp, és véletlenül hozzáértem a backplate-hez...Eléggé meleg volt ...tippre vagy 50 fok. Majd lemérem infrás hőmérővel is...
Most ez nem tudom mit jelent, azt hogy mégiscsak elvezet nem is kevés hőt, mondjuk a csavarokon keresztül... vagy a meleg levegő forrósítja ennyire fel? Utóbbi eléggé irreális.
-
Ren Hoek
veterán
Nah lejárt: GPU 60 foknál most teszteltem, szerintem a 4 GPU melleti csavaron jön át a hő. Sokkal forróbb volt a csavarnál. 5 perc alatt szépen átmelegedett az egész plate. Vagy lehet mégis van benne egy titkos gap pad?
Szerintem ha csak értelmetlen dísznek lenne, akkor nem melegedne át a GPU felől kb percek alatt, úgy hogy kellemetlen hozzáérni - hanem hűvösebb lenne sokkal. Ennyi idő alatt a CPU borda is szinte hideg volt 200 RPM-es ventivel.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cinkoxid #25303 üzenetére
Akkor neked nem a méret a lényeg!
Nem tudom, mennyivel hangosabb az 1 venti, mint a 3, szerintem nem sokkal.Az SSD-d még tőlem van?
(#25312) Ren Hoek
Azért, ha meghajtod a 970-et, gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet, és küzdenek is a ventik, mint malac a jégen![ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz BomiBoogie #25317 üzenetére
Mondjuk én meg vagyok elégedve a hűtéssel. Igaz így hogy a VGA magasságában van egy 12-es venti házoldalban, pont a bordáról szívja le a meleg levegőt - érzem is a lábamon a hajszárítót. Ha 1:1-ben a házba fújná bele, akkor lehet megrekedne kicsit a forró pudvás dohos fuvallat. +15 fok mindennek
GTAV-re leszek kíváncsi órák alatt milyen hőfokot produkál.... csak a szemétláda játék nem fér rá a 64 gigás SSD-re.... így még egy 40 ezres fejlesztésbe vert, Samsung 120 GB 850 + 8 GB ram, de remélem kopogtat a futár hamar.
[ Szerkesztve ]
-
Pisti_91
csendes tag
Üdv Fórumtársak. Holnap lépek be Én is a 980 klubba egy Asus Strix 980 DC2 személyében. Milyen beállitásokra számitsak egy Gta 5-ben? Ez már birná az élsimitást maximum grafikai beállitások mellett? Egy 2x-es Nekem untig elég lenne. Illetve Witcher 3 az Nvidia féle hairworks nélkül menne 60+-al? Tudom,hogy vannak fent videók Youtobon meg különféle oldalakon de Én inkább a személyes tapasztalatokra alapoznék.
[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
válasz BomiBoogie #25317 üzenetére
tőled
80-ért nem érdekel mekkora viszont elképesztően forró terhelés alatt az egész kártya, illetve a hátoldalán lévő ramok nincsenek is hűtve. Mindegy, mindjárt megy rá az univerzális vizes blokk.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Lord Myn
senior tag
válasz ittakary #25331 üzenetére
Én is olyat akartam először venni, de GAI kolléga itteni PH!-s cikke elriasztott. Azt írta, hogy ellentétben a 960 ITX-es verziójával, ennek nagyon gagyi a hűtése. Viszont, állítólag, az ASUS (970 Mini) verziója az jó, mondjuk drágább is jóval.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
KAMELOT
titán
-
SoulReaver
veterán
Kíváncsi leszek, mennyit esnek az árak... Bár nekem nem éri meg a 980, mert szinte pár fps van a 970 között...
-
törölt tag
970 ellen mit szán az új szériából az AMD ? Javítsatok ki,de ott nem látok nagy mozgolódást,ergo az ára se fog sokat esni ( ha hülyeséget mondtam javítsátok ki )
-
őstag
-
Ren Hoek
veterán
válasz gaben88 #25343 üzenetére
Szerintem a Nano jön majd méltó ellenfélként 970/980 ellen, 290X fele fogyasztással (Tényleg annyi, mert kis borda 1 ventis csak a hűtője)
Ezt a 390X-es benchet nem nagyon hiszem el amúgy. Szerintem fake. GPU Hawaii, Órajelben alig húztak a magon, RAM-on van tuning, + 4GB. Ha reszeltek valamit a chip-en, akkor szerintem kis fogyasztáscsökkentés várható inkább. Itt meg 12% kb a gyorsulás 290X-hez... mégis mitől? Ebben valami feketemágia van
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem előre is bocsi.
A kérdésem az lenne, hogy GTX 970 kártya alatt egy Dell UltraSharp U2414H monitorral megjelenített játékok futtatása alatt "screen tearing" van. Van valami ötletetek, hogy mitől lehet? Egyik kollégámnak is ilyen monitorja + vga-ja van mint nekem és neki nincs "screen tearing" és a vsync sincs bekapcsolva.Én személy szerint próbáltam a vsync-et bekapcsolni de úgy meg nagy az input lag, ami nagyon zavar.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Ren Hoek
veterán
válasz Ra's al Ghul #25345 üzenetére
Ha 60 Hz-től különböző az FPS akkor van... de ez minden kártyát érint. AMD-t nv-t is. Csak G-Sync monitorral lehetne kiküszöbolni teljesen. Arra én is kíváncsi vagyok milyen mágikus eszközei vannak Ugyan olyan felbontáson játszotok, ugyan olyan minőséggel? FPS a lényeg, azokat hasonlítsátok össze.
Az nem lehet, hogy nv driverből be van kapcsolva neki a VSYNC? Ott lehet állítgatni, On, Off Adaptive, Adaptive half akkor 30-at megy csak. Defaulton a játék állítja opció van.
Tehát nyugi, nekem is Dell UH monitor + 970 és tearingel mint minden más Vsync nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Ra's al Ghul #25347 üzenetére
Kérdezd majd meg tőle, mert olyan nincs, hogy nem tearingel valami, ha nem pontosan 60 FPS van 60 Hz-re. Már csak számtanilag sem jönne ki, mondjuk 40 FPS úgy, hogy 60x frissít másodpercenként a monitor. Konstans 60 vagy 30 FPS kell, utóbbi esetben duplázza a képkockákat, de nem törik a kép.
-
őstag
válasz Ren Hoek #25344 üzenetére
3D Mark... nem tudom változott e a szisztéma azóta, ámbár rohadt régen gyakorlatilag egyforma eredményt hozott a 9600Pro és 9800Pro VGA-ra. Igaz sikerült a havernak a közép vga-hoz csúcsgépet összerakni, nekem a csúcs vga-hoz középgépet rakni és úgy hozta ezt az egyforma eredményt... ugyanakkor a 9800 játékban még takarított mint az ablaktörlő, miközben a 9600 régen meghalt Sztem egy játék alapú teszt majd hitelesebb eredményt hozhat.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
bardi
aktív tag
Egy GTX970 mellett a Metro Last Light Reduxnak nem kéne fullhd-ban mindent maxra húzva mennie 60 fps mellett? 8GB ram meg i5 2500k mellett.
'92 Honda VFR 750
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest