Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz daveoff #19521 üzenetére

    Tesztképpen feltettem a 10041-et. Amellett hogy egy fos az egész, a Start menüvel az élen, de még a 3DMark sem ismerte fel a DX12-t! :Y :W DX diag simán látta, de ettől még nem működött a teszt. Viszont most is 1.9M fölött teljesített szerinte DX11-ben, szóval nekem elég gyanús ez a DX12, hogy miért csak 1.3M körül tud alatta a DX11." Mintha" szándékosan lassítanák be, amin amúgy nem csodálkoznék...
    Mindegy, visszatettem a particiót W8-cal, az is elszalad ugyanolyan gyorsan, amíg lesznek DX12-es játékok, és kénytelen lesz minden jobb érzésű user megint frissíteni (jó kis W7, mert az legalább jó volt XP után)

    Viszont tesztelgettem, és megfigyeltem egy érdekességet benchmark 25FPS-es szint körül. Tökéletesen megegyező beállításokkal GPU Tweak volt a leglassabb, OC Guru következetesen 0,3FPS-szel jobb volt, Afterburner pedig még arra is rávert legalább 0.2FPS-szel. Nyilván 25FPS-nél ennek nincs sok jelentősége (mondjuk 24.7 vs. 25,2 már bír némi értelemmel), de magasabb FPS-szám esetén sztem a különbség is nagyobb, természetesen FPS-ben.

    andromedae: Rég megoldották már, írtam is párszor. Sajnos nem úgy, hogy a hosszabb távra szükséges adatokat teszik a felső 0.5GB-ba, hanem simán lekorlátozták 3.5GB-ra a felhasználható RAM mennyiségét. Mindenesetre ez sem okoz gondot semelyik játékban, amelyek előtte belaggoltak a felső részbe.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák