Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz keIdor #95504 üzenetére

    A GTA Online 2015-től pl lekötött ~1200 óráig mert ott "kis" illegális birodalmat (több tíz dollár milliós yacht a tengeren aminek konfigurálható a védelmi rendszere és lelő mindent és mindenkit ha kell vagy csak az ismeretleneket, milliós sport autók, repülők és katonai járművek, drog, hamis pénz és hamis irat kereskedelem stb-stb :DDD ) lehet kiépíteni és üzemeltetni sokad magammal.

    Vagy akár el mehetett az ember lövöldézni úgy hogy ott éppen az volt a valós feladat (deathmatch, team deatchmatch vagy fejvadászat stb-stb) és nem csak véletlenül az utunkba került embereket kezdtünk el vegzálni. Esetleg versenyzés földön, vízen levegőben akár egymás után egy versenyen belül vagy külön-külön. Vagy ügyességi versenyek... stb-stb... kinek mi tetszik.

    Szerencsére elég széles a skála.

    A birodalomépítősdi adott helyzetekben egyedül nehezen vagy szinte egyáltalán nem lehet csinálni. Kellettek társak. Akár csak plusz egy fő, de már úgy is lehet szépen haladni-fejlődni.

    Ez volt az utolsó (előtte meg a WoW) játék amit több órán keresztül rendszeresen játszottam sokad magammal.

    Az ilyen jellegű játékokat hiányolom amik nem feltétlen mese szerű varázslós világban játszódnak és másokkal együtt lehet tolni.

    Az Anthem-ben reménykedtem, hogy jó lesz... de nem lett az...

    A GR: Breakpoint-ban reménykedtem, hogy jó lesz... de nem lett az...

    A Division széria az elején tetszett, aztán unalmas lett... tipikus Ubisoft játék... Div2-őt megvettem valami közepes csomagban szinte gombokért... elértem az 500 GS-t, olyan szettet összerakva ami nem feltétlen iskolapélda volt a maxosok között, de tudtam érvényesülni PvE és PvP-ben egyaránt, de még így is ráuntam.

    Az AC Odyssey-ben minden kis apró dolgot felszedtem, megcsináltam, kikutattam, legyártottam... a mellékküldetéseket csináltam leginkább és a fő történetet csak addig ameddig szükséges volt. Tetszett nagyon is. De azt is abba hagytam mert Istencsászár lettem... magyarán tápos csirkét csináltam Kassandrából és majd egy tucat fejvadásszal tudtam egyidőben hadakozni és kinyírni.

    A hajókázós része is ideig óráig volt nehéz aztán szinte nem volt ellenségem.

    Az a gond, hogy rá lehet érezni adott játékok működésére és ha ez meg van akkor onnantól kezdve nincs kihívás és elveszik az érdeklődés. És még csak nem is feltétlenül szükséges az átlagtól jobb vagy a legjobb fegyver-ruha-eszközparkot összehozni... csak tudni kell játszani.

    Az autóval jövök-megyek. Imádom ezt a játékautót :K
    Bár most 2 bulit a 4 ből ami csak ebben a hónapban lesz lemondtam...

    Lesz olyan amit írsz, mert vágyom rá, hogy új és szép környezetben legyek víz mellett :K

    (#95505) proci985 :

    Mikor a kijárási korlátozás már javában érvényben volt idehaza, akkor rendszeresen jártam egy adott ismerősömékhez (akiknél rendszeresen reggel 4-5ig elvoltunk mint a befőtt vagy jöttem haza vagy ott aludtam esetleg mentünk sütögetni az erdőbe) és onnan esténként értem haza és a rendőrök volt mikor hármasával gurultak pl a Szilágyi Erzsébeten aztán ahogy meglátták hogy jövök szemből (eskű nem siettem :B ) levált az utolsó és kb az utcám kereszteződésében ért utol ahol befordult az utcámba majd megnézték-megvárták amíg megállok-leparkolok és csak akkor mentek tovább amikor a kapu becsukódott mögöttem.

    Úgy őszintén ezt a vírus témát nem tudom hova tenni...

    50+-os ismerősök kórházban dolgoznak és náluk csináltak tesztet még hónapokkal ezelőtt. Pozitív lett a tesztjük. A férjével együtt haza küldték 2 hetes karanténba. Közben telefonon beszéltünk meg személyesen úgy hogy ők panelban laknak és magas földszinten és ilyenkor vittünk nekik mindent amit kértek és szükségük volt rá.

    Hozzájuk jöttek a rendőrök és ellenőrizték őket.

    A hangulatuk és viselkedésük változatlan volt. Alapból vidám kedélyűek és röhög velük folyamatosan az ember. Összesen 6 hetet voltak otthon de végül az utolsó tesztjük negatív lett és mehettek dolgozni.

    (#95508) snecy20 :

    Én igazán a jó co-op címeket hiányolom ahol együtt lehet mindent csinálni ami csak az adott játékban van.

    De a barátok-haverok is változtak. Házasok, családosok, építik a karrierjüket, és/vagy elmentek külföldre, de bőven jelen van az is, hogy most már nincs is kedvük órák hosszát a gép mögött ülni. Velük szerencsére össze-össze futok-futunk.

    (#95514) VTom :

    Igazából a nálam lévő hadver teljesítménye is az ami számít nekem mennyi az annyi FPS szempontjából, hogy tudjam kb mennyi ideig lesz még elég.

    A G-Sync valóban sokat segít a témán.

    Mióta van és látom mit tud az Nvidia DSLL-je (RTX 2060) az is sokat dob a folyamatosabb-simább játékélmény érdekében. Csak ezt meg szoftveresen kell támogatnia az adott címnek... ha pedig nincs ilyen támogatás, akkor jöhet a felskálázott felbontás. Csak oda meg teljesítmény kell.

    Az 1080 Ti tudta az akár 5120x2880-as felskálázott felbontást is adott játékokban. Így tűéles volt minden meg az FPS is jó volt.

    Csak aztán le is járt már a garancia róla és mivel akár egy 360W-ot berántani képes kártyáról van szó, így tovább nem reszkíroztam a levegős hűtéssel a használatát... már amikor használtam a gépet játékra.

    "Egy időben rájöttem, hogy az igazi hobbim már nem is a játék, hanem a bizniszelés, gépfejlsztés, mókolás."

    Magamra ismertem :D

    A konzolokkal kapcsolatban olvasom, hogy kezdik egyre szélesebb körben támogatni a játékok az egér+billentyűzet kombót... ha majd egyszer végre eljutok oda ahova tervezem... akkor a PC mellé szeretnék legalább egy aktuális PS-t beszerezni netes előfizetéssel együtt... ha lesz értelme ;]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák