Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
200 korul milyen cpu vennétek? Intel vagy AMD?
ÁdiBá
-
Devid_81
félisten
Eleve ott indul, hogy ahhoz is kulon app kell a gepen, hogy tudd szinkronizalni, vagy ugy barmit is csinalni.
Bar lehet csak asszony teloja regi, neki vmi 5 akarmi van, vmi kek szinu rettenet.
Android-ot gepre lokod sima USB kabellel, es masolsz/torolsz amit akarsz azonnal.
Nekem inkabb ez tunik egyszeruen miint a masik oldal.
Nalam mar ott elbukott az egesz amikor a Jack-et eltakaritottak.
Bovitesrol ne is beszeljunk.
Nekem az egy tul korlatos csili vili valami, de mondom ez csak sajat velemeny, biztos megvan a masik oldalnak is a szepsege....
-
h1mpi
félisten
válasz Devid_81 #68057 üzenetére
Az hogy próbáltad nem egyenlő azzal, amikor minden nap használod mondjuk 1-2 hónapig. Akkor jön meg az az érzés, amitől sokan képesek (én is) kiadni sok sok pénzt ezért a ténylegesen túlárazott termékért. (bár mióta a Samu telók is ennyik már ez sem igaz). Nekem első helyen a stabil működése van (2 éves a 6S és ugyanolyan gyors, mint első nap). A design nem tetszik, de megszoktam, a kamera jó minősége szintén pozitívum. Mivel a mai telefonok nagy része lego, ezért tudásban nincs is nagy különbség szerintem.
Fully electric lifestyle!
-
A telefonok instabilitásával nekem is tele lett a tököm. De almára váltani elég drága, meg nem is szeretem az olyan rendszert ami nagyon zárt, és ráerőltet a saját logikájára. Úgyhogy maradt a stock android, azaz Nexus, s nagyon bejött. Van folyamatos szoftverfrissítés, közvetlenül a Google tartja karban a készüléket, s ez jól is működik.
Make Asia Great Again!
-
proci985
MODERÁTOR
semmit foleg.
130ert most akcioban ott az 1800X es oda jon a 8700k. honorable mention: 7800X aminek a 8700k mellett nem igazan latom mire van ertelme, mert pont annyit vagtak rajta hogy HEDT chipkent mar nincs sok ertelme, ellenben jatekok alatt a fele annyiba kerulo 1600 kb megfogja (ami mindkettot tuningolva se valtozik). 7700knak igy a 8700k elott par hettel megint nem latom ertelmet.
7820Xnek akkor van ertelme ha biztos tud az 1800Xnel annyival jobb orajeleket, hogy indokolja a lenyegesen dragabb hutest ra (legalabb 4.5 minden szalon mondjuk de inkabb tobb, ld 1600 / 7800X). HEDTkent az 1900X nekem jobbnak tunik de ott a fo kerdes kell-e a 64pciE es megeri e a felarat az 1800Xhez kepest mert a vege mindkettonek kb ugyanott van.
ha 250 meg 200 korul van akkor ott az 1920X teljesen egyertelmu szvsz ha kell a sok pciE, a vegtelen memoria es ki tudod hasznalni a sok magot.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
Ide is bedobom hatha valakit erdekel ennyiert:
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition (4£, kb 1400Ft)
STAR WARS™ Battlefront™ Season Pass (Ez meg ingyenes hozza)
...
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #68062 üzenetére
Hallod fingom sincs, haver ram irt hogy, 4£ ez a cucc mindennel egyutt, jok oke, megvettem
A multkor ugyan ilyen nagy utanajarassal vettem meg a Destiny2-ot isAnnyit tudok, hogy ennek a BattleJedinek allitolag legjobb a netcodja.
De szinte mar latom magam elott a jovot, hogy 20 oranal tobbet ebbe se rakok bele[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
Ha neked kell a proci,csak egy kérdésem van.
Mi a baj a 7700K procival ?
#68063 Devid_81 :
Így van 4font az semmi.
De ha nem játszom vele,akkor az is sok.Elraktam a SP-t,hátha majd lesz ingyen is a játék hozzá.
#68064 VTom :
Egyik sem vonz.
Na jó,talán a BF1 campaign.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
EA vagy Origin access ?
Az Origin-ben benne vannak az EA játékok is,plusz még egy csomó játék.
------------
1 hónap alatt azért sok játékot ki lehetne játszani azért a 4fontért.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Akkor én vagyok az ellenpélda, nem az első Apple cuccom ez a teló és nem vagyok elájulva az egésztől, az iTunes-tól meg főleg, egy nagy halom szar az a program de rá van erőltetve az emberre, nálam most is egy normandiai partraszállás egy szinkronizálás a zenékkel, stb, bátran merem állítani, hogy ennél szarabb és haszontalanabb program nem létezik, ha kiveszik ezt a szart és majd én másolgathatok kedvemre akkor oké lesz, de addig ez egy nagyon nagy negatívum.
-
cyberkind
félisten
Nekem meg rengeteg van, és akkor is lenne ha lenne kocsim mert nem járnék mindenhova azzal, és ez nem kifogás, az iTunes úgy ahogy van egy használhatatlan szar de csak azért ránk erőltetik, pont egy szoftver a leggyengébb láncszem egy nagyon jó rendszerben, vicc.
Nekem ezek az Apple cuccok egyre jobban csak túlárazott de átlagos dolgokká válnak ahogy telik az idő Jobs nélkül, mondjuk a macbook tetszik de hát azt is mire tudnám használni, semmire.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Rumor: GeForce GTX 1070 Ti
...
-
Puma K
nagyúr
válasz CJ4567 #68073 üzenetére
Ott se nagyon.
Ott is lökdösi maga előtt a tank a többi járművet vagy azonnal felrobbantja amint hozzáértek...
Ez szőrszálhasogatásnak mondható a részemről, de akkor is a szememben a tank a GTA 2-ben tudott járműveket lapítani.
Megnéznék egy tankos történetet ezzel a kiegészítéssel: BeamNG.Drive
Megnézném pl egy GTA-ban vagy ahhoz hasonló open world játékban egy városi zúzásnál mit pörögnének a minimum 8 szálas (akár 4mag + 4 virtuális szál vagy fizikailag 8 magosak) procik.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Devid_81
félisten
Csak egy kerdes,
Vettem egy fek szettet a bicomra ebay-rol.
Irtam a csavonak, bocsi, de a fek nem lesz megse jo a gepemre, inkabb visszakuldom, mintsem atalakitom a bicomat emiatt stb.
Az ember valasz nelkul elindititta a refund eljarast, jott a nyomtathato postai label amivel kuldenem kell stb.
Csomag visszakuldve, penz visszautalva...happiness...
Egeszen tegnapig, amikor a posta visszakuldte a csomagtot hozzam azzal, hogy a cimzett ismeretlen.
Most ilyenkor mi?Oke nyilvan irnom kellene az embernek, hogy most akkor hova a sz@rba kuldjem vissza stb...vagy csak hagyjam, es tartsam meg?
Nem szeretek genyo lenni, foleg nem egy 40£-os tarcsafek szettel nem akarok ...meg ha milliokrol lenne szo, akkor nagyokat sunnyognek azert...
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #68075 üzenetére
Annyira nem, az RX 56-os ara ha beall, akkor az azert tenyleg erosebb mint az 1070-es.
Eppen lenne letjogosultsaga.
Viszont mostmar eleg erdekesen lesz lefedve a piac nVidia reszrol.
1060 3GB / 6GB / 9Gbps
1070 / 1070 ti
1080 / 1080 9Gbps
1080 Ti
Titan 98,Vista, XP meg ami meg vanSzerk (#68079) cyberkind ertelme keves, kb olyasmire gondolj mint ahogy az Intel evekig dobalta hozzank szinte ugyan azt a procit, csak mindig bekerult egy picivel tobb, es mar rogton uj is volt szamunkra.
Avagy megvan jelenleg a helyzeti elonyuk, hogy megcsinaljak azt, hogy mindenre valaszolnak amit az AMD most nagy nehezen felkohogott nekunk.[ Szerkesztve ]
...
-
h1mpi
félisten
Ha valaki itt ért a konzolokhoz. A 7 éves gyereknek mit vegyek? Minecraft és autós játékok érdeklik.
Lehet használt is..köszi!
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest