Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
[link]
A munkás embereket nézzétek mekkora már , hogy oda kapja a fejét. Te Józsi gyere már nézd mit látnak szemeim.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
en doom1-2ot toltam par hete/honapja.
meglepoen remekul oregedtek es meg mindig zsenialisak. amit meg foleg imadtam, hogy mennyire gyors az akcio, mennyire tenyleg csak a szorakozasra megy ra es semmi masra.
(osszehasonlitaskepp: mostanaban meg a Dishonoreddel jatszottam, ami kb az elso Deus Ex szellemi utodja, es siman megesik benne, hogy percekig kell varni a megfelelo helyzetre, amikor az ember vegre le tud csapni).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Rasiel
senior tag
válasz proci985 #6407 üzenetére
Emlékszem még általános suliba toltuk a Doom részeket számtech. órán. Tényleg zseniálisak voltak, régi szép idők... Ja meg Duke Nukem és Tomb Raider is volt.
Hol voltak még akkor ilyen komoly gépek...SLI/CF... Emlékszem az első gépem egy P1 166Mhz, 16MB ram, 8MB VGA erőmű volt, amin még a Diablo 2 is szaggatott.
[ Szerkesztve ]
-
ZoliGamesHD
tag
Így van , de a mostani játékoknál a grafika azért már majdnem mindnél jó , inkább a többi dologra kéne rámenni pl : irányítás , JÁTÉKÉLMÉNY stb....
De itt volt a Watch Dogs grafikai butítás ügy is az is egy vicc, de azért remélem hogy pc-n király leszyoutube.com/user/zoligameshd
-
norb55
őstag
Nagy szervíz.
Ötletes.ZoliGamesHD Azért van egy kettő jó történetü játék, csak olyan gyorsan adják ki az újabbnál újabb játékokat, hogy nem tudod élvezni eggyiket se mert mindig jön az új.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Egy kis esti fárasztó
Norb Jah..főleg ha a mienk lenne.. guglis kép..csak megírtam
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6417 üzenetére
Nem játszok azon állandóan
Daemon75
Azért anyukádba nem, ne túlozzál. Csak benned is van hiba és nem fogok éjjel nappal dead islandot játszani.
Ha meg nem akarok játszani akkor meg már te vagy a hibás mindent magadra veszel. Nem értem meg a nőket soha.Players, mindjárt bevágom az egy üveg jeam beam-et. Még úgy állít be mintha mekkora sz@r alak volnák . Azért mert nem akarok játszani. 28 órát játszotam a játékkal már 3 hete nem játszottam vele, és már hibás vagyok.
Játszok valamivel, miért nem velem játszól szövegek. Reggelre kényszerzubbonyba visznek az ideggyógyászatra.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Úgy néz ki,mégis Asus 780 lesz,nem EVGA 770.
Úgyhogy kedden jövök off eredményekkel,ha minden igaz. -
Rasiel
senior tag
Megnéztem az IGI-t. Nálam is kriksz-krakszok vannak a menüben akárhogy próbálkoztam vele. Data-ra feltöltöttem egy pár kb-os pakkot, azzal már műxik. Egy gond van vele: nem lehet állítani a grafikai részletességen és a felbontáson, mert, ha megpróbálom, akkor hibával kidob a játék, így defaultba megy., 640x480-ba. Ami mondanom sem kell nem valami szép... Megoldást még nem találtam rá.
A két fájlt csak másold be az IGI pc mappájába és a loaderrel indíthatod is, nem kell semmiféle kompatibilitási módot állítani.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz bombibmw #6421 üzenetére
Csendes és ha szerencséd van jól is tuningolható példányt fogsz ki.
players111 Tényleg a második pályán tartok de a legelején, nem akadtam el csak 5 óra alatt vittem át az első pályát, kicsit megterhelt.
Te hogy állsz ? Hogy megy a nitrózás?
Th1sN04ll Stratégiát nem szereti, csak amibe ütni vágni kell . Dehogy játszok, reggel mennem kell melozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Daemon75
tag
Jah csak nem tudom ki sírt, hogy jajjh vedd már meg mert nem játszik velem senki ..brühühü.....mondom jó akkor megveszem a kedvedért...azt félig se csináltuk meg normálisan, de meguntad és most rám akarod hárítani. Ráadásul nincs is megcsinálva minden...meg neked az 5x3-4 óra már éjjel nappal..azért nah....
Meg én nem mondtam hogy sz@r lennél...de tudod mit....én vagyok az igazad van!!
Pont engem ne akarjál már valami hülye pics..nak itt beállítani mikor mindenki tudja, hogy mindig melletted állok! öcsém..ilyet...szerintem vedd be a gyógyszered, mert elfejtetted töki
players Hát persze..ki más mint én.....őuraságába még véletlen sincs hiba ...bezzeg azok a hülye nők....hát gratula
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz Daemon75 #6426 üzenetére
Te mondtad velem nem játszik senki mondom vedd meg és végigjátszom veled a játékot. Végigvan játszva, mondtam ha valaki még jön újra kezdem .
Mit kell ezt csavarni -facsarni Nincs kedvem valamihez és eröltetik
players111 Persze hogy ő. Én skót vagyok meg önző, de benne is van hiba nyugi.
Miaz hogy pihengetsz? Március végén nállunk gyorsulási verseny, benevezel?
Th1sN04ll Megoldás üssed vágjad, hátha elmullik a cincogó hang . De vigyázz mert lehet örökre.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6434 üzenetére
Úgyse issza meg..kiteszi a polcra azt nézegeti. Kérdezd meg tőle miket használt már azok közül a dolgok közül amiket tőlem kapott! Whiskyt készen vigyél neki kólával, -olyan dobozost,- azt velem is kénytelen volt meginni mert olyat vittem neki direkt A parfüm is már szerintem elpárolgott a 3 év alatt.. "drága...nem szabad kibontani" a jelige...
-
norb55
őstag
válasz Daemon75 #6439 üzenetére
És legalább elteszem emlékbe. Mindent igyak fel? Mi vagyok én alkoholista?
Parfűm jó ott dísznek Nem párolgott az el , hermetikussan levan zárva.A másik amit én vettem neked bombont ott rohad meg a szekrénybe, mértnem eszed azt is meg?
Még csodálkozok hogy az egeret meg a billentyüzeted használlod.Th1sN04ll Munkába nem szoktam kipecsmegelni magamat, máshova meg van másik, az meg dísz. Nem büdös az .
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6441 üzenetére
Érdekes egy csóka, de azért én szeretem ám a fejét, akkor is ha ilyen köcsög velem
Norb És a ruhák ? Azokat meg azért nem veszed fel mert elkopnak Vettem már mindenfélét, de először mindig egy fél évig csak nézegeted
Bon-bon? Az jó ott ahol van, ..már jó érett lehet 2 év alatt. De abból az egyiket még szegény tesódtól kaptam és emlék.
Azokat jóhogy,, a régiek már eléggé ki voltak....halálba nyúztam őket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest