Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz deja vu #63516 üzenetére

    Először is nem neked írtam válaszban amit írtam hanem cybernek, azon egyszerű okból kifolyólag, h ő ittvolt már akkoriban is amikor "megérkeztem" (;]) és még emlékezhet rá hogy esetemben is volt olyan aki nem értette mit is akarok, netán alapból a legrosszabb volt feltételezve h nyilván téríteni vagy trollkodni szeretnék.

    Az akkortájt formálódó általános témázgatások, kül. játékok kidumálása, az ökörködés és hasonló dolgok fogtak meg. Olyan szinten nem érdekelt h az emberek többségének a gépében NV van h azt körbeírni sem tudnám, érted. :)

    Ezt az "AMD párti PH" dolgot pedig nem tudom véleményezni, elfogadom a tényt h vannak dolgok amiket soha az életben nem fogok megérteni, ez is egy olyan.
    Egy AMD/NV kaliberű cégnek olyan szinten shemminek számít ez az ország, hogy megsaccolni sem tudom hány tizedest kéne leszámolni ahhoz hogy megközelítő százalékos értéket kapjunk arra vonatkozólag, h az itteni eladásaik mekkora hányadát teszik ki az egésznek.

    Na most az, h valaki ezen tény tudatában azt víziónálja h Abu vagy bárki más, bármilyen érdekből tolni kívánja így vagy úgy egyik vagy akár másik oldalt..(mert majd az változtat ugye és/vagy befolyásol bármit), na ez olyasvalami amit nem akarok megérteni, kizárom a valóságomból mert lobotómián kéne átesnem ahhoz h ezzel azonosulni tudjak, azt pedig ha egy mód van rá elkerülném. :B

    Aki szeretné azt hinni hogy ez tényleg zajlik a PH-n az higgye ezt, semmi közöm hozzá amíg nem akar bevonni, vagy nem elvárás az, h ezt bárki olyan "tényként" kezelje, aminek egyébként pl egy párhuzamos univerzumban a zérónál nagyobb/több valószínűsége, értelme és aktualitása lenne.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák