Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz proci985 #114134 üzenetére

    Én ezt egy éve raktam össze, mert előtte 360-as AIO volt, és elég necces volt a hőfok ha kedvem támadt tesztelgetni. Játék alatt persze elég lett volna.
    Aztán a VGA is fosta a meleget, meg tavaly ilyenkor még a bánya is hasított így akkor megléptem a komplett vizet megint.
    Igazából egy előnye van ennek, hogy a nagyját 1x veszed meg (radi, pumpa, csatik, csövek) és csak max blokk cserével kell foglalkozni pár évente.

    Itt is szinte 1-2C a delta, 23.2 fok van most a szobában a víz meg ugye 25c.
    Nekem ugye külső radi van, áganként 2-2 golyós csappal, szóval leengedés nélkül szét tudom szedni ha mozdítani kellene, plusz helyem is van a házba így, de pl a napokban agyaltam, hogy van egy 1TB-os 980, meg egy korábbi 512-es 970 Pro amiket kiváltanék 1db 2TB-os 980-al mondjuk, de egyszerűen hetek óta elhesegetem a gondolatot, mert a vga-t minimum ki kéne vennem a körből, hogy hozzáférjek és a tökömnek sincs kedvem most ehhez :D

    Vezérlésre? Semmit :D
    Igazából annyira overkill most így a rendszer, hogy nyáron is fix 35%-on mentek a radin a ventik, és nem érte el játék alatt a 35 fokot a víz. Igaz klímázok is olyankor, és a panel első emeletén amúgy sincs meleg, jó fekvésű a kecó.
    De van amúgy Octo, abba meg tudnám csinálni, hogy a D5 next által olvasott hőmérséklethez automatán szabályozza a ventiket.
    Egy átfolyásmérőn gondolkodtam még, mert jelenleg csak a D5 Next által használt szoftveres mérés áll rendelkezésemre, az meg nem tudom mennyire pontos.
    Most így 23.2 fokos szobával, 50%-os fordulatszámon ír 119-122 L/H-t.

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák