Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz Puma K #107041 üzenetére

    Még a kezdetekkor elkezdtem nézni őket abba a korban még hittem nekik de mióta csak külföldi oldalakat használok tesztekre rá kellet jöjjek hogy nagyon sok mindenhez amúgy nem értenek csak a kamera előtt ökörködéshez de az 18 évesen még vicci volt és elnézegettem.
    Pisti iszonyat álszent idegbaj a csávó de talán most hogy lett gyereke kicsit lelassult. Janit teljesen elnyomja dehát nem csoda hisz a Jani gyerek egy kis naiv kölök. Vannak vicces pillanataik de elég uncsi amúgy meg már pár éve nem ők vannak a nézőkért hanem fordítva ülnek a bilin és a negatív de építő jellegű komment az egyből ban. De anno ezzel a VR témával szakítottak hisz senki se foglalkozott ezzel itthon így aki csak magyarul tud/tudott így 2013-15 körül az őket tudta nézni ez ügyben. De más magyar streamer sokkal rosszabb mint pl Nessaj is annyira unszimpi ha meglátom a képét vagy hallom a hangját falnak megyek. Illetve eléggé látszik hogy akik valamennyire vannak néző közönséggel azok a VR -ral való közös streamek stb amiből kinötték magukat.
    De ez a twiccs sztrím megér pár misét ezekkel a hot tube meg fiszemfaszom streamekkel... Most xQc perel hogy nagyon mellé nyúltak a banjával ami sok millióba fájhat majd a twitchnek. Persze azt a háttérben lepacsiznak hisz hozza a napi 100k nézőt de legalább így majd úgy fest hogy azért be lehet tartani a szabályokat magával a szabály hozókkal is és nincs kivételezés :C

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák