Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Shkiz0 #105019 üzenetére

    Nem is tudtam, hogy ilyen régóta benne vagy.

    Igen a 2 milliós csávó nem semmi volt. :D

    Én nem a kártyahiány miatt okolom a bányászokat, hanem az árak miatt. És félre ne érts én nem téged vagy titeket, mint kis halakat okolom, hanem azokat, akik ezt az egészet januárban ismét beröffentették. Mert mesterséges az egész. Valakinek(kiknek) érdeke volt, hogy ismét 10x-20x értéke legyen a kriptónak. Nem a kisemberre fújok, hogy az picit jobban akar élni. Bár ami a kripto topikba megy “Lambozás”, azon röhögök. :D Kissé álomvilág…

    2020-ban is hiány volt, volt 350-400k egy 3080. De volt kártya. Volt alza drop pl. otthon is minden kedden ha jól emlékszem. Mennyi volt rajta msrp-n felül, +20% környéke. Most ha tudsz várni msrp-n kapsz PS5-öt. Ha nem tudsz várni +20%-ért megveszed scalpertől. Na ezek az árak tükrözik a chiphiányt. Most a VGA +200-300%, és ez van a bányászok miatt. Illetve, hogy alig van kártya.
    Én úgy éreztem már kb., hogy könnyebben szerezhető heroin vagy fegyver, mint VGA és ezt komolyan mondom. :D
    Tisztán, úgy, hogy ÁFA visszajátszható legyen az hónapok kérdése volt, mire talál az ember abból a típusból, amit szeretne.

    Ezért nem volt jó példa a PS5, mert ahogy írtam, abból van.
    VGA-ból nincs, ha van, +200-300% és ez a bánya hatása a piacra. Ezért is van érdekellentét, én ezért kívánom a bánya halálát, mert 2-3 év múlva nem szeretném ezt újra eljátszani.

    Szerk.: annyit még hozzátennék, bár biztos tisztában vagy vele, 3060Ti-t te se kapsz mióta tart ez az egész. Azért nem, mert tőled is elviszik a nagyhalak bányára. Az a legjobb bányára mindközül.
    Bánya előtt kaptál 3060Ti-t, de mióta bejött ismét a bánya a képbe, a nagyobb halak már a nagykerbe elviszik előled is. Káros. Ezért várom én a bedőlést. (ha lesz)

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák