Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz Dark Archon #3085 üzenetére

    Akkor még közelebb tolom a virtuális célkeresztet: "Azóta megkímélem magam bármilyen GB terméktől, de főleg VGA-tól."
    Nézd, ez nem csupán a magyar helyesírás szabályai szerint minősul klasszikus kijelentésnek. Ráadásul a legutóbbi kijelentésed is azt támyasztja alá, hogy már akkor is a kijelentés állt szándékodban. de hagyjuk, ez felesleges szócséplés - csak tudatlan, megalapozatlan és felelőtlen hozzászólássokkal nem szerencsés másokat megtéveszteni.

    Még sosem volt MSI alaplapom, csak egy VGA-m, Gigából eddig egy alaplapot próbáltam és több VGA-t. Én legfőképp Asus termékeket használok, VGA-ból pedig már sokféle márka járt nálam. 40 éves vagyok, s mondhatjuk kb. 20 éve használok PC-t. Ennek ellenére nem mernék ilyen kinyilatkoztatásokat tenni egyik márkával szemben sem - még azokkal szemben sem, amelyek nem szimpatikusak. Egyszerűn nincs mire alapoznom, még akkor sem, ha a fórumokról is gyűjtöm az infókat, tapasztalatokat. Egy VGA és egy alaplap után leírni egy márkát, hát... Te tudod.
    Ha jól utánanéz az ember, a GTX460 sorozat megjelenésekor főként a Gigabyte modelljei árasztották el a hazai piacot, a topik legnagyobb részének is ilyen karija van szerintem. Nekem is. Sok panaszt még nem hallottam rájuk. Részemről annyi a gond vele, hogy szerintem nem referencia NYÁK-os, akárcsak az az Asus, amit a PH-n teszteltek (s referenciásnak neveztek). Legalábbis az EK vízhűtő blokkja nem megy fel rá, s szerintük ez emiatt van. De a VGA a gyári OC-n túl is jól húzható még, nagyon halk és hatékony a hűtése, átpasztázás után pedig további 8 fokkal hűvösebb lett. Csak dicsérni tudom. Pedig én még a mostani árakat nézve elég drágán vettem...

Új hozzászólás Aktív témák