Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    Én is erősítem tegnaptól a Gigabyte G1 1080-asok táborát (219k, iPon). A kártya gond nélkül ment be az EVGA 970-es helyére, első boot pipa, driver+BIOS frissítés, reboot, minden ment egyből pöccre, jó pont a Gigának. :) 4k-ban játszom, ezért már igencsak kellett a 970-es után valami izmosabb, de az az igazság hogy a 970 sem vette rosszul az akadályt, sőt. Voltak problémás játékok, de medium-high beállítások mellett minden játszható volt azon is. Most ami változott, hogy minden játszható Ultra beállításon is, úgyhogy részemről elégedett vagyok. Hozzáteszem, én pl. élmosást, motion blur-t és depth of field-et sose használok, mert zavar minden effekt ami "homályosít", ezért azokat sose kapcsolom be + Vsync dirverből ON, hogy ne legyen tearing - ennek fényében tudom írni hogy minden más Ultra beállítás mellett tökéletesen játszható volt amiket néztem - The Division, AC: Syndicate, Doom, Dying Light, Far Cry 4, stb. A GTA 5-öt még nem néztem, de hamarosan az is sorra kerül.

    Ja és a lényeg: semmi coil whine. Abszolút nulla, zéró, semmi, olyan némán kussol a kártya ahogy annak lennie kell. :) Pedig elég érzékeny a fülem ezekre a zajokra, szóval nagyon örülök, hogy egy szép csöndes példányt fogtam ki.

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák