Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz ggbuffon1897 #6579 üzenetére

    Olvasd vissza a fórumot.hány user használ Giga kártyát.Ha cicereg visszaküldi,ha meg nem akkor lesz egy jobb minőségű jűtéssel ellátott kártyája.Giga gaming kártyákon kb jobb a VRM hűtés,mint MSI Armor vagy Asus dual megoldásokon.,ráadásul 70 fok alatt megy,míg az AMP nem.A kondik minősége japán,típust írhatnál milyet használ Giga és milyet az AMP mert a szubjektív vélemény nem ér semmit a tényekkel szemben,amit leírtam.Tehát tudjuk ,hogy pár típus cicereg,nem mind.
    Hátlapnak pedig semmi hűtési szerepe nincs,mivel nem érintkezik semmivel a felfogatáson kívűl és hátul nincs sem rammodul se VRM,pusztán merevít,ráadásul ez műanyag,de van,véd.
    Semilyen előnyét nem látom AMP nak giga Gaminggal szemben.Semelyik kártya nem kiemelkedő minőség,de Asus legalább ugyan ilyen vagy roszabb és vagy 20K felárat kérnek érte.EVGA befürdött a hűtésével ,Inno3D-t pedig mindenki alja kategóriába sorolja.Marad Msi,Gainward,Palit,vagy pedig azt veszi,amiért a legtöbbet kapja a pénzéért.
    Én a kettő közül Gigát venném,mert mindenben jobb,mint az AMP.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák