Új hozzászólás Aktív témák

  • AusWolf

    őstag

    válasz zaja8 #15186 üzenetére

    Szia!

    Köszöntelek a klubban! :) ismerős a helyzeted, nekem is sokáig AMD kártyáim voltak (a HD 7970-nel bezárólag).

    A driverben amit érdemes egyből beállítani, az a 3D beállításoknál az FXAA kikapcsolása. Sok játékban zajossá teszi a képet, egyebet nem nagyon csinál. A power managementet pedig adaptívra érdemes állítani. Maximális teljesítményre állítva folyamatosan max. órajelen járatja a kártyát, ha valami fut (elég hozzá pl. egy Origin a háttérben). A textúraszűrést én mindig maximális minőségre állítom. Kell a francnak a driveres optimalizáció, majd tudja a játék magától, hogy mit akar. ;] A többi szerintem ízlés dolga.

    Tuningolni Nvidiánál csak külső programmal lehet, driveresen nincs rá opció, mint az AMD-nél az Overdrive. Feszültséget szerintem nem kell neki pluszban adni, elég ha a power targetet felhúzod a maximumra (kártyafüggő, hogy mennyit enged), a többit meg majd a vezérlés megoldja. Bár ehhez annyira nem értek, úgyhogy majd a nagyobb szakik biztos mondanak okosabbat. :)

    (#15188) asdxv: 81%-os TDP-vel a 78 fok iszonyat durva! :( Az én egyventis MSI Aero ITX-em 100%-os TDP-vel se ment még soha 70 fok fölé. És mellesleg csendes is.

    [ Szerkesztve ]

    Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.

Új hozzászólás Aktív témák