Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Emberek:
MSI 8800GT 512MB OC raktáron!!!
Bár kicsit sok az ára,aki eddig várt,most emgkaphatja.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Ha a termékei valaha is kaphatóak lesznek,vgay éppen amit írtál annak az ellenkezője,AMD törli el a konkurenciát,ezért holnap megyek,és veszek 10.000db hd3870-et,és ingyen osztogatom az árváknak,hogy AMD ne halljon be.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Vazze,erről az sli lehetőségről is lemaradtam,pedig mikor néztem akkor még volt a listán mondom na végre szállingóznak,hétfőn hozok egyet azt már nincs is nekik.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Hát ez a baj,hogy nVidia csúnyán elkúrta nem tom ebből hogy tud majd kimászni.
Max úgy hogyha eleget szállít belőle,de lassan 1.5 hónapja várunk,és semmi. Na jó,én csendben vagyok,mert már van egy,de kell az sli.[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Dare2Live #6656 üzenetére
Úgy értettem hogy azóta tudjuk hogy jön a 8800gt,és azóta tudjuk hogy kb mire lessz képes,ph teszt is nov legelején vagy okt legvégén volt,és azelőtt 1-2 héttel már tudtuk mi lessz,amúgy hivatalos bejelentés igazad van télleg csak 3 hete volt.
-
djtoomi
addikt
eVGA 8800GT+ Crysis 69k
Sztem egyre gyorsan csapj le,ennyit emgér!Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz hitman, #6898 üzenetére
Boltból meg Gianninál az két külön fogalom.(Félreértés ne essék,Giannival semmi bajom,én is mindig tőle shoppingolok,teljesen korrekt,garival sincs baj,nade Gianni nem bolt).Boltban olyan 110-130k között van.
-
djtoomi
addikt
válasz Bagira01 #6905 üzenetére
Hát van nem egy ember,aki kiéhezve vár rá,és akár sokkal többet is ad érte,pl valamelyik nap 80-ért 3db innot elvittek 3 perc alatt,szal van.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Interceptor #6908 üzenetére
Jah penryn.Oksa,amúgy elég hülye neve van.9450.
-
djtoomi
addikt
válasz Kukkéro #6913 üzenetére
Gáyrtónak is visszalehet küldeni,szal az nem gond,Zogas elég ismeretlen,nem Zoces? eVGA-nak tuti van,XFX-nek tuti nincs,Leadteknek meg mintha lenne.
-
djtoomi
addikt
válasz KubanitoS #6916 üzenetére
Hát mondjuk a minimális különbség az a 10-15fps nem mindegy hogy quake 3-ban vagy crysisben mérhető.Crysisben plussz 10-15fps már majdnem duplázást jelent!
-
djtoomi
addikt
válasz Kukkéro #6918 üzenetére
Itt sincs Zogas,csak Zogis.
#6920:Hát nem is tudom.. Amúgy az is emberi felbontás,a 2500x1900 na az enm az!
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz ádika86 #6925 üzenetére
Hello!
Én akkor vettem mikor megjelent,rá 1-2 hétre kb,és akkor 56-ért.Amúgy Inno3D sokak szerint a legjobb a 8800gt-kből.
-
djtoomi
addikt
válasz Interceptor #6950 üzenetére
Én tudom jól,csak más a körités amit adnak hozza,csúnya a matrica( )illetve a doboza sem olyan szép,azért van nekem asusom,mert szép a doboza( )és a matrica rajta,pedig volt már bfg gt-m,evga gt-m,és most ez,de ez a legszebb,sztem.
-
djtoomi
addikt
válasz Interceptor #6952 üzenetére
MSI se csúnya,gainward pfúújj de amire vágyok,az egy club3d,csak még sehol nem kapni(nem mintha a többit igen ),szal ha valakit tud club3d-t,van cserébe asusom.
-
djtoomi
addikt
válasz Interceptor #6954 üzenetére
Én is azt kostatom már mióta,csak nem találok sehol ólcsón,mert ha 60 alatt most tudnék venni,akkor mindenképp vennék eggyett emellé.Amúgy sztem inkább E6750@3400 plussz 8800gt sli vagy q6600@3000 és február március fele a gt sli?
És amúgy mi van azzal a 8800gs-el?Ismerősnek kéne komplett gép,és 40k-ja van vga-ra,de hd3850 kevés lenne neki sztem.A GS-en gondolkoztam,de nem tom mikor lessz ha lessz,vagy hd 3870.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz asadasad22 #6956 üzenetére
Egy asusom van,és 2k-t adnék is egy szép club 3d-s matrincáért,de akkor doboz is kéne,mert én úgymond ien régimódi vagyok,mindenből a szép egyszínűt,kontrasztosan,azért full fekete a gépházam,a tápom,vinyóim,meg minden a gépbe ventiktől kezdve amit csak le lehetett festeni.
-
djtoomi
addikt
válasz Interceptor #6959 üzenetére
Nekem a kábelek is minden fekte,cső revoltec fekete ide kábel,fekete harisnyázott zalmi táp,ramokat is befújtam feketére,bár azt bánom,mert réegbb asus lapom volt,egy p5b deluxe,fekete volt,az ultra nem ment hozzá,azt lefújtam,de giga laphoz meg menne az ultra narancsszine. E6750 nem rossz de érzödik hogy 3.4-en a gt mellett proci limit van 1280x1024ben very highon mindennel crysisben. De moncsi pl fekete dell,bill fekete samsung,hangfalak fekte geinus ht,egér mondjuk rozsdabarna,de fekete lessz nemsokára,asztalom is fekete,sza ebből a szempontból utóbbi időben makacs vagyok,régebb sok sszines venti a gépben,neonok,zöld ram,fekete lap,kék vga,fekete hangkároly,ezüst táp,züld,piros kék,sárga ventik.Szal régebb színkavalkádot szerettem,most midnenből vagy fekete vagy fehér.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
A 60k alatti gt-re gondolsz sliben? Vagy a club3d gt-re?
Amúgy ne a szöveget tedd off-ba,hanem ok gomb mellett pipáld ki az off topic részt.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
Jah értem,amúgy mért mi elssz februárban?Karira azt akartam magamnak venni(én kis önző most az jön mi )addigra sztem 45 köré megy a q6600 ára,és az egyenlőre elég,penryn az csak március-április fele jön nem?Mármint 50-60k körüli árra gondoltam,55-nél többet semmilyen prociért nem adnék.
-
djtoomi
addikt
266 dolcsi az 266 ajró,vagyis 65-70 ezer forint.Annyit nem ér nekem a legolcsóbb penryn sem,és az is csak 2.5ghz-es,és csak 6mb l2 cache van,de az hogy jött ki nekik hogy 6mb?
-
djtoomi
addikt
De hogy jött ki nekik a 6mb?Q6600-ban 8mb van,és 4x2 ileltve a 4mb 2x2 meg ilyemsi,ez emg 4x1.5? Tuningolni nagyon nem akarok,csak épp egy picit,én procim is tuningos darab,léggel megy 3800-at alapfeszen,és 3200-on használom mindig szal nem akarom agyon húzni,de legyen benne tartalék. Nekem már 2 magos nem kell,nincs akkor árkülönbség köztük,hogy ne a 4 magosat vegyem.
-
djtoomi
addikt
3ghz-es core 2 az 45-50,q6600 meg 50 körül már van.Na offot télleg fejezzük abba.
Most folytassuk on-ban.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
-
djtoomi
addikt
Ha esetleg valakit érdekel...
-
djtoomi
addikt
válasz whited #14796 üzenetére
Természetesen lehetetlen, ez kb 6600gt vagy 7600gt...
Srácok, szerintetek ezt nem kéne első hsz.-be beltenni:256mb vs 512mb vs 1024mb?
Már azért érdemes egy ilyet megnézni vásárlás előtt...Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz keIdor #14801 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, ezt azért kéne beírni 1. hsz.-be mert sokan 256-ot akarnak venni, -5k miatt...
-
djtoomi
addikt
Azért érdemes megnézni a nagy összehasonlító kék táblázat alján az 512mb vs 256mb résznél hogy 74% a különbség 512mb javára...
Nekem is pl. 22-es moncsim van, és előszerettel használok 1680x1050-ben aa-t és AF-et, amit jogosan el is várok egy "csúcskategóriás" kártyától.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Malachi #14813 üzenetére
Nehogy azt mond hogy 5ezer forintot nem ér meg az 512-es, mikor átlagosan 74%-al gyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Csiborbogár #14818 üzenetére
Hát olyan 10-15k lenne a reális ár, mert nézd meg, átlagosan, 1280x1024-1920x1080 felbontások között 74%-al lassab a 256-os, szóval ez itt a buktató...
-
djtoomi
addikt
válasz Csiborbogár #14822 üzenetére
#14800, illetve 1hsz.-ben is benne van, egy szép nagy táblázat, aminek a legalján ott van hogy tálag különbség.
-
djtoomi
addikt
válasz Malachi #14823 üzenetére
Aki alacsony felbontásabn játszik nem vesz 8800GT-t. De 1280x1024-ben is rendesen van előnye az 512-nek!
-
djtoomi
addikt
válasz Rover623 #14829 üzenetére
Okés, de összevetve mindent annyi a különbség, nem 1280x1024-ben hanem mindenben.Azért merem mondani.
-
djtoomi
addikt
Gainward Golden Sample,XFX,eVGA,Inno3D,MSI meg nagyjából minden, csak ASUS-t érdemes lekerülni talán.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz alien_ #14837 üzenetére
De az már majdnem 20 centi amit beáldoz, mert ok, 20" és 19" megértem, de annál kisebb,nekem sokáig volt egy 17"-os Dell CRT flat, hát kivánom a hátam közepére 1024x768-ban is,1600x1200-ban használtam, de nem fértem el, 24" is kicsi talán...
-
djtoomi
addikt
válasz Rover623 #14842 üzenetére
Megnéztem, de számomra az 1680x1050 és 1920x1080 0 mérvadó, ott meg mégnagyobbak a különbségek, mondjuk aki 1280x1024-ben játszik, annak talán elég a 256-os, de már annak sem, 1024x768-ban viszont 100% hogy elég.
-
-
djtoomi
addikt
válasz Malachi #14863 üzenetére
EZ nagyon is változik, rengetegen vesznek már 20-22"-os monitorokat, mert 50-60-ért már vannak olcsó tn paneles darabok.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Malachi #14869 üzenetére
De sanyika a 6b-ben nem fog valószínüleg 8800gt-t venni ezt magyarázom, hogy te láttál már profi képszerkesztőt profi többszázezres crt moitorral és mx440-el mostanásg?Mert én nem, és aki ért a gépkhez, az enm tesz a 2800+ sempron mellé egy 8800gt-t, illetve olyan kevesen vannak akik 8800gt mellé 15-ös crt monitort vesznek... Ok, tn+film olcsó, nekem is az van,223BW, olcsó volt,22-eselk közül a legolcsóbb, de emgvettem, mert nagyobb mint a 20,de még nem 1080i a felbontása, és lcd-n nem natívban ahsználni,gyilkosssssság.
-
djtoomi
addikt
válasz keIdor #14878 üzenetére
+Teljesen egyet értek. a low-end az 15k alatt, a középkategória 30k alatt, a performance 30k és 60-70k között,high-eng meg 70-80k fölött a csillagos égig...
Low-end: 2400XT
Mainstream: 2600XT/HD3850 lessz majd
Performance: HD3870/8800GT
High-end: 8800GTX/ULTRA/8800GTS 512MB/(320MB/640MB volt régebben, mikor nem volt gt...)Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz korcsi #14885 üzenetére
Tudomásom szerint jó kis hűtő, nekem ilyen volt anno 7900GS-en azon csendes volt, és jól hűtőtt, de ez a hűtés jobb: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...