Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lateralus
csendes tag
Sziasztok!
CoolerMasteres Galaxy 8800GT-vel ki meddig jutott el tuningban ? Kíváncsi lennék, hogy kb. mit bír és milyen hőfokon.
Egyébként ti a hőmérsékletet everestel vagy milyen progival szoktátok nézni ? Nálam mindig 8-10 fokkal kevesebbet ír ki, mint pl. az atittol, szal nemtom melyiket tekintsem mérvadónak, azért nem mind1, mert van egy kis különbség. -
Lateralus
csendes tag
Most próbálom én is ezt a szőrös fánkot , nekem 61 fokig viszi fel alapórajelen a 8800GT-t, vmod jumper nélkül.
Egyébként mi az a kritikus hőmérséklet, ami felett már nem egészséges a kártyának ? -
Lateralus
csendes tag
Valami elég szar memóriával szerelt 8800GT-t foghattam ki, mert a memória 1050 felett kb. 2 percet sem bír ki, hogy nem hibázzon atitool-ban, másnál úgy halottam 1200-on is simán ment , vszont a GPU-t elég jól lehet húzni eddig 600@735-ig juttottam és úgy érzem van még benne bőven kakaó csakúgy mint a shaderben, ami 1500@1800-on gond nélkül futkos, a vmod az persze maxon van. Szőrös kocka alatt 69 fokon áll meg a hőmérséklet, igaz nem sokat teszteltem csak egy 10 percet. Crysis alatt 6-7 fps-el kapok többet, mint alapon, nem valami sok, de ez lesz még jobb is, mert a procihoz még egyáltalán nem nyúltam.
-
Lateralus
csendes tag
válasz buherka #23519 üzenetére
Az az érdekes, hogy ahol az atitool-ban már hibázik a szőrös kocka ott a 3dMark06 még simán lefut, ugyanígy a Crysis alatt is bírja, pedig azt gondoltam ezek még durvábban leterhelik.
Lehet tényleg visszaveszem kicsit az órajeleket és megnézem a kisebbik jumper állásnál mit bír, ott úgy tapasztaltam még nem melegszik olyan vészesen. -
Lateralus
csendes tag
válasz TazLeacher #24813 üzenetére
Ezt jó, hogy írod, mert nekem is hasonló problémám van. Atitool-al egy órát nyüstöltem a kártyát, nem artifactolt, minden rendben volt, procira ráeresztettem az orthos+prime95-t 5-6 órát, szintén végig stabil volt a cod4 viszont mindezek ellenére fagy, nem rendszeresen, de úgy 2-3 naponta befigyel egy-egy fagyás. Más játéknál viszont még nem tapasztaltam ezt, pl Crysis-ozok is mostanában és egyszer nem volt vele gond, már gondoltam, hogy egyszerűen a driver nem tetszik neki, de lehet nálam is a VGA memóriára érzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest