Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz killmilan #28768 üzenetére
Légyszi használd a MOD lehetőséget, mert így átláthatatlan lesz a topik...
Daert: én is pont egy olyan tesztet néztem, amiben OC-s és nem OC-s Inno3D 9600GT volt, és a nem OC-s többet bírt tuningban mint az OC-s
Bár ez szerencse kérdése is, hogy ki milyen példányt fog ki...[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
VR6-Fan
veterán
válasz killmilan #28776 üzenetére
[OFF]muszáj itt randalirozni ?
használj választ lehetöséget és a mod gombot.
és ez nem chat....[/OFF]nem tudom nekem innom van elég jól húzható pedig a ref hütés van rajta...
72 fok főlé nem melegszik és auton szabályozza a venti fordulatot 720/1800/2000-en használgatom....
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
pityeszka
őstag
válasz killmilan #28771 üzenetére
Olvasssá jó sokat,általában szokott segíteni.Mikor már unod, akkor olvassá még többet Ajánlott olvasmány.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
yakuza.tora
addikt
válasz killmilan #28744 üzenetére
Hű Apa! Te aztán rendesen berúgtad az ajtót! (Elugrottam a DVD írómért és erre érek haza! )
Nos, az egyik az, hogy az INNO3D ref nyákos kari, szóval semmivel sem rosszabb, mint a többi ref nyákos GT v. GTS.
A hűtésbeli különbségek pedig lassan álproblémává fognak silányodni, mert a már ott tartunk, hogy ahány kártya, annyi féle hűtő.
Én pl. azért vettem INNO3D-t, mert nem akartam többet fizetni olyan csilli-villi hűtőért, amit a vízhűtés blokk miatt egyébként is a szekrény mélyére fogok süllyeszteni...Ja! És a GTS-t egy meghúzott GT el tudja verni, de azon elgondolkodtál már, hogy ha a GTS-t is meg van húzva, akkor meddig lesz partiban a tiéd? Szerintem próbáld ki! Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest