Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz Zippair #34856 üzenetére
Az S1-nek azon a részén ami a processzorra fekszik fel és onnan indulnak a hűtőcsövek gyárilag van egy fekete AC Artic Cooling feliratú műanyag borítás. Na ezt szedtem le de ehez szét kelett szedni a felfogatását.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Zippair #34859 üzenetére
Én is azért szedtem le mert takarja a fém lapkát és a venti nem közvetlenül rá nyomja az" ájjert" A motani ezer fokokban néha jól jön az a pár fok
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
d@minator
addikt
válasz Zippair #34894 üzenetére
Én is ilyen ventit rakok az Auras Fridge-re. Valaki tudja, hogy az Auras Fridge módosított változatát honnan lehet felismerni? (Rev szám stb)
-
szitaati
aktív tag
válasz Zippair #37618 üzenetére
Dualview-ban lehet, azt tudom. Klón módot nem használom, de gondolom az lehet a problem, hogy a TV-nek max. valami elég pici felbontást enged állítani. 175.45-ös driverem van, ebben lehet custom felbontást létrehozni(frissítést is te adsz meg) szerintem próbáld meg úgy.
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
válasz Zippair #37635 üzenetére
Milyen TV-d van? Sima crt? Azon azért kitartás kell nekiállni netezni pl. Ha meg valami lcd vagy plazma, nem hiszem el, hogy ne tudnál megadni valami olyan felbontást, ami a TV-n és a monitorodon is működik. Esetleg próbáld meg a rivatunert, vagy powerstrip-et, hátha...
Sok sikert."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
válasz Zippair #37637 üzenetére
Hát sok sikert hozzá. Nekem van olyan progi, ami rendszeresen a két kijelző között(!) jelenik meg. Értsd: egyik fele ezen, másik fele azon. Hiába állítgatok bármit. Ati-nál azért ilyen nem volt.
Szerintem klón módban max annyit tehetsz, hogy a monitorod is a TV felbontásán megy, és akkor ua. a kép mindkettőn. Csak akkor gondolom nem túl szép a kép a moncsin, a natív felbontás hiánya miatt."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest