Hirdetés
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
nagy hiány a 8800GT és annyit kérnek érte amennyit nem szégyelnek
meg kell várni az ünnepek végét és le fog menni annak az ára
nagykerben dolgozom és elörendelési listákban amik csak jövöre fognak megjönni már láttunk 8800 GT innot 38600 .- netto beszeráron erre rájön a nagykerek haszna meg a kiskerek haszna + áfa és kb igy az ára olyan 55 körül lessz, csak türelem
egyébként is csak a crysis miatt venne az ember ilyen kareszt más elmegy egy jofajta 8600 gt -n vagy gts-en is (+kis tuning)"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Dikk
tag
Nem próbáltam még... meghúzva csak win-be használtam. de akkor is csak egy gpu-z erejéig... ha a kártyám 50%-át használom ki most akkor húzva se lesz több szvsz. ha tévedek mondd meg. akkor megnézem úgy ha a procit húznám azzal se mennék sokra mert a hatás fok szinte 0 amúgy azt tudom hogy 3,8-on már nem indult be asszem. Mennyire tegyem am a feszt (procinál?) 1,3875 V az alap fesz most úgy tudom 1,39xx-en van. mennyire tegyem overclock-ed mesterek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
3D Mark05: addig nem tudok számolni
3D Mark 06: 200kCrysis: Very High, 16xAA 128xAF 32FPS Mi lehet a gond?
Meg van! Én hülye nem raktam fel a drivert
[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
srácok mitgondoltok hogy az asus 8800GTS G92 es kari is dec.11-én fog debütálni??
esetleg aznaptól már lehet majd venni is?
kösziP4
-
Achill3uS
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz pentium4 #8172 üzenetére
Itthon kétlem, Newegg-et érdemes nézegetni! ;) Ráadásúl hála a drága magyar kereskedőknek itthon most a 8800GT is nagyon drága, ennyiért használt GTX-et szerzek majdnem... a legtöbb ismerősöm aki akart már szerzett 8800GT-t, de most havernak inkább egy amcsi vásárlást ajánlottam, mert olcsóbban megússza postával együtt, mintha itthon venne egyet... röhely... 8800GTS most karácsony elött tuti lesz itthon vagy 100k (ne legyen igazam), én inkább megvenném amcsiból 70k-ért+posta...
Mod: Egyébként ahogy elnézem OHS-nél lesz egyből néhány? GTS.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
heliosphere
csendes tag
Na a jószerencse és hetek óta folyó tlefonálgatás után, ma végre beszereztem a hőn áhított Inno3D 8800GT-met... juppi.. ;) neki is állok felmérni a helyzetet
Motorola Defy+ MB526 w/ Android 2.3.5
-
keIdor
titán
8800GTS 512MB 4 sale
Ára kicsit kemény... bár itthon valahol a GT ennyi¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Crytek
nagyúr
válasz heliosphere #8188 üzenetére
Én nekem is innom lesz mjad.
Kérlek ird le hány fokos játékok alatt a VGA-d és hány %-os ventifordulaton!!!Next PC Upgrade: 2022
-
SSJPeter
őstag
Azért ezt a 330eurós(85K-s) GTS árat ne vegyük már készpénznek. . .a GT-nek is elvileg 55K-nak kéne lennie a külföldi online boltok árai alapján.Szerintem minimum 100K körül lesz az új GTS itthon. . .és erről már vannak félinformációk.Pl. itt a PH-n is 83500Ft-ot írtak új GTS árra aztán levették mert másodszorra már sokkal drágábbra mondták az árát.
Szerintem nem lesz 80-85K-s GTS egyhamar,de ne legyen igazam.Let’s go Brandon!
-
Achill3uS
nagyúr
Igen, tegnap meghozta a mikulás azt a néhány db-ot ami igy 11.-én vihető lesz
de sztem már utaltam erre fentebb...[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
P00By
nagyúr
Gigabyte 8800 GTS:
Doboz1
DobozTart.
Kártya1
Kártya2
Kártya3
Kártya4
Beszerelve1
Beszerelve2[ Szerkesztve ]
-
heliosphere
csendes tag
kíváncsi vagyok mikortól lesz elérhető nálunk is a g92es gts és mennyiért... a tesztek alapján az alap verzió is gyorsabb a GTnél, de a kérdés h mennyivel többért?
Motorola Defy+ MB526 w/ Android 2.3.5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest