Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    Üdv.!

    Most, hogy így bejött ez a nagy meleg elég magas hőmérsékleteket produkál a gépem. A szóban forgó noti egy HP Pavilion g6. AMD A4-3300M + Radeon 6470 diszkrét VGA.
    Legfőképpen a CPU hőmérsékletek aggasztanak. Eddig nem volt vele gond, amíg nem jött be ez a kánikula, illetve most sincs működésbeli probléma csak aggasztanak a hőmérsékletek.

    Jelenleg netezés közben: 65-70 fok a CPU, játék alatt eléri akár a 95 fokot is. A diszkrét GPU legfeljebb 90 fokos. Hűvösebb időben 40-45 fokos volt a CPU netezés közben, játék alatt 80 fok körül.

    Gondolkodom notebook hűtőn de nem vagyok teljesen meggyőzve a hatásosságát illetően, illetve nem gondolom, hogy az az 5-6 fok, amit hoz számottevő előny lenne az alkatrészek élettartamát illetően ahhoz ez a pár fok elég kevésnek tűnik. Legjobb megoldás egy klíma lenne hisz az ember még venti mellett a szobában is alig tud megmaradni így a noti hűtésének sincs friss levegő utánpótlás de erre sajnos nincs mód.

    Vélemény, tapasztalatok? Ahogy olvasgattam itt a fórumot olyan 1-2 foktól kb. 10 fokig sikerült nyerni a hűtőpad használatával. Érdemes beruházni rá?

    Gépet csak asztalon használom illetve 4 ezernél többet nem vagyok hajlandó egy darab műanyag és ventire áldozni, inkább elbowlingozom vagy eliszom! :D

    Kiszemelt típusok:

    [CANYON CNP-NS4]
    [SPIRE CoolNess SP312]
    [CM R9-NBCNPP2]

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák